Nuotraukose, kuriose dainininkės krūtis dengia tik plaukai, 47 metų dviejų vaikų motina atrodo tikrai šauniai. Fotosesijos idėją pasufleravo Las Vegaso, kur šiuo metu ji dirba, šėlsmas.

Deja, nuotrauka, daryta „Caesars Palace“, papiktino gerbėjus kaip neatitinkanti realybės – esą tikrosios M. Carey formos žymiai ryškesnės nei nuotraukoje.

Pati dainininkė fotosesijos rezultatu akivaizdžiai patenkinta. Nuotrauka ji pasidalino savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“ su prierašu „Čiupkite naujausią žurnalo numerį ir sužinokite viską, kas nutinka Las Vegase, bet nepasilieka Las Vegase“. Deja, užuot žarstę komplimentus, gerbėjai ėmėsi ją kritikuoti ir kaltinti nepriimant savęs tokios, kokia yra iš tikrųjų.

Priekaištų sulauksi Mariah Carey nuotrauka:

„Kiek pakoreguota, ką?“, – parašė vienas. Kitas buvo dar tiesmukesnis: „Cha cha, liaukitės koregavę nuotraukas. Tai juokinga. Arba mylėkite save tokią, kokia esate, arba marš į sporto klubą“. Trečias konstatavo: „Tiesiog tai ne jūsų kūnas“.

Tai ne pirmas kartas, kai fotosesijų nuotraukose, kurias fotografai dar gerokai pakreguoja kompiuteriėmis programomis, Mariah atrodo daug lieknesnė. Gerbėjai tai pastebi, tačiau panašu, kad M. Carey tai nė motais.

Mariah Carey anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)