1. Diddy – 130 mln. dolerių

Nuo reperio ir prodiuserio debiuto „Celebrity 100“ reitinge praėjo beveik du dešimtmečiai. Pagaliau jis atsidūrė šio sąrašo viršuje, o tiek uždirbti jam padėjo koncertinis turas „Bad Boy Family Reunion Tour“, partnerystė su „Diageo's Ciroc“ degtine ir trečdalio drabužių linijos „Sean John“ pardavimas už, kaip skaičiuojama, 70 mln. dolerių.

Seanas Combsas (P.Diddy)

2. Beyonce – 105 mln. dolerių

Beyonce tokią įspūdingą sumą per metus uždirbo dėl itin sėkmingo „Formation World Tour“. Gastrolės jos kišenes papildė ketvirčiu milijardo dolerių. Šiuo metu dainininkė džiaugiasi ramybe ir laukimu – su vyru Jay Z jie laukiasi dvynių.

Beyonce

3. J. K. Rowling – 95 mln. dolerių

Stebuklingojo Hario Poterio kūrėjai priklauso perkamiausia 2016 metų knyga – visame pasaulyje įsigyta per 4,5 mln. pjesės „Harry Potter and the Cursed Child“ (liet. Haris Poteris ir užkeiktas vaikas) kopijų. Be to, jau parduoti visi bilietai į 2018 metų jos pastatymą Vest Ende. Rašytoja nemažai uždirbo ir iš partnerystės su „Universal Studios“.

J. K. Rowling

4. Drake‘as – 95 mln. dolerių

Pastaruosius 12 mėnesių Drake‘as yra dažniausiai internete klausomas atlikėjas. Daugybę pinigų jam uždirbo sėkmingas koncertinis turas „Boy Meets World Tour“. Be to, pinigai į jo sąskaitą ir iš sėkmingo bendradarbiavimo su „Apple“, „Sprite“ ir „Nike“.

Drake'as

5. Cristiano Ronaldo – 93 mln. dolerių

Šiais metais Ronaldo ketvirtą kartą išrinktas geriausiu FIFA žaidėju. Be to, jam pavyko užsitikrinti itin pelningą sutartį su Madrido „Real“ klubu – ateinančius ketverius metus per metus jis uždirbs po 50 mln. dolerių. Futbolininkas su „Nike“ pasirašė kone 1 mlrd. dolerių siekiantį susitarimą. Jo produktų liniją CR7 sudaro batai, apatinis trikotažas, kvepalai, džinsai ir net viešbučiai.

Christiano Ronaldo

Į dešimtuką patenka ir The Weeknd (92 mln. dolerių), Howardas Sternas (90 mln.), Coldplay (88 mln.), Jamesas Pattersonas (87 mln.) bei LeBronas Jamesas (86 mln.).

Visas dešimtukas atrodo taip:

1. Diddy

2. Beyoncé

3. J.K. Rowling

4. Drake'as

5. Cristiano Ronaldo

6. The Weeknd

7. Howardas Sternas

8. Coldplay

9. Jamesas Pattersonas

10. LeBronas Jamesas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)