Ceremonija prasidėjo 19 valandą vietos laiku ir vyko susirinkusių svečių, tarp kurių buvo ir kolegos iš serialo „Moderni šeima“ („Modern Family“) Reese Witherspoon ir Channingas Tatumas, akivaizdoje.

43 metų S. Vergara, neseniai pripažinusi, kad rengiantis šventei buvo tapusi „nuotaka-siaubūne“, rūpinosi kiekviena vestuvių detale, o paskui iš širdies šventė. Šventiniam savaitgaliui buvo numatytas vakarėlis prie baseino, ištaigingos vakarienės repeticija ir priešvestuvinė puota, kurios metu J. Manganiello savo būsimai nuotakai dainavo serenadą „Sweet Child O' Mine“.

Per sekmadienio ceremoniją nuotaka vilkėjo specialiai jai siūtą „Zuhair Murad Couture“ vestuvinę suknelę. Vestuvės vyko viduje, nedidelėje baltomis rožėmis, orchidėjomis ir ortenzijomis puoštoje salėje. Nuotaka buvo be nuometo, rankose laikė orchidėjų puokštę.

Ceremonijos metu vestuvių dalyviai ispaniškai ir angliškai skaitė ištraukas iš Biblijos. Nuotaka ir jaunikis taip pat sakė ir savas priesaikas. Emocingoje ceremonijoje netrūko juoko ir laimės ašarų.

Vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)