F. Kirkorovo manymu, viskas prasidėjo, kai jis suvaidino velnią naujametiniame miuzikle „Vakarai viensėdyje ties Dikanka“ 2001 m. Po šio vaidmens ištiko vadinamasis rožinės palaidinės skandalas, vėliau laukė skyrybos su Alla Pugačiova.

Dainininkui pavyko apsivalyti per kelionę į Tibetą. Visgi pernai jam pasiūlė Drakulos vaidmenį, ir jis sutiko. Na o rezultatas, šou žvaigždės įsitikinimu, – skandalas su režisiere Marina Jablokova.

F. Kirkorovas įsitikinęs, kad visa tai – nelabojo darbas, todėl išvyko į Divejevą nusilenkti Serafimo Sarovskio relikvijoms. Dabar jis jaučiasi išsiskyręs su velniu ir nebeketina imtis tokio pobūdžio vaidmenų – juk nežinia, kuo viskas gali baigtis.

Primename, kad gruodžio 22 d. buvo nutraukta baudžiamoji byla F. Kirkorovui, kuri buvo iškelta už režisierės M. Jablokovos sumušimą. Atlikėjas ir režisierė sudarė taikos sutartį, pagal kurį F. Kirkorovas skiria 5 mln. rublių labdarai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją