Į ligoninę jis buvo atvežtas gegužės mėn. dėl per vieną pirmųjų 7-osios „Žvaigždžių karų“ dalies filmavimų patirtos traumos. Filmo kūrėjai skubiai pakeitė visą filmavimų grafiką, nes 71-erių aktoriui teko kurį laiką praleisti neįgaliųjų vežimėlyje, rašo „The Daily Mail“.

Tačiau atrodo, kad H. Fordas pasiryžęs sunkumus įveikti.

Birželio 30 d. jis buvo pastebėtas besileidžiantis laiptais šalia prabangaus restorano „Mayfair“ Londone. Atsisakęs bet kokios draugų pagalbos, jis savarankiškai leidosi laiptais remdamasis lazda.

Galima pamanyti, kad aktoriaus žmona Calista Flockhard labai džiaugiasi galinti palikti H. Fordą vieną – ji tuo metu buvo pastebėta Paryžiuje.

„Žvaigždžių karuose“ atliekantis tarpgalaktinio piloto Hano Solo vaidmenį aktorius susilaužė koją, kai jo erdvėlaivis „The Millennium Falcon“ jam prispaudė koją.

Iš „Pinewood Studios“ filmavimo aikštelės Bakingamšyre jis skubiai buvo nugabentas į Oksforde esančią Johno Radcliffe‘o ligoninę, kur dirba geriausi lūžių gydymo specialistai.

Prieš šį atsitikimą kalbėdamas jis save pavadino „senu, apdaužytu Fordu“ bei patikino linkęs visus triukus atlikti pats.

„Jei ekrane tai neatrodo realistiškai, žiūrovai nepatikės tuo, ką mato“, - patikino aktorius.

„Nors aš pats bėgu, šokinėju ir krentu, visada stengiuosi nesusižeisti. Taigi žinau, kas pavyks, o kas – ne“, - patikino H. Fordas, kuris filmuodamasis „Indiana Jones“ filmuose yra pasitempęs raumenis ir patyręs stuburo disko traumą.

Nuotraukas galite pamatyti paspaudę čia. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)