Praėjusią savaitę savąją žvaigždę Holivudo šlovės alėjoje gavusi 42-ejų S.Vergara impulsyvi ir jausminga, kaip ir įprasta Lotynų Amerikos moterims. Gyvenime ji yra mačiusi ir šilto ir šalto – mokykloje ji kentėjo patyčias, susilaukė sūnaus būdama labai jauna, tačiau vis tiek sugebėjo užkariauti gerbėjų ir Holivudo prodiuserių širdis. Komedijos „Karštos gaudynės“ premjeros proga, kviečiame sužinoti įdomių detalių apie plačios šypsenos ir įspūdingos krūtinės savinininkės karjerą bei asmeninį gyvenimą.

Pilnas aktorės vardas – Sofía Margarita Vergara Vergara, su pasikartojančia pavarde, mat jos motinos vardas – Margarita Vergara Dávila de Vergara.

Sofios motina Margarita buvo namų šeimininkė, o jos tėvas Julio Enrique Vergara Robayo turėjo mėsinių gyvulių ūkį.

Aktorės ūgis – 170cm.

Sofios pravardė buvo La Toti.

Aktorė ir modelis lankė dvikalbę mokyklą, kurioje pamokos vyko ispanų ir anglų kalbomis.

Paauglystėje Sofia kompleksavo dėl ypač lieknos figūros ir net vilkėdavo po dvi poras džinsų, kad atrodytų putlesnė. Aktorė yra sakiusi, kad klasės draugai iš jos lieknumo tyčiojosi ir ji ilgą laiką jautėsi bjauriuoju ančiuku.

Sofios modelio karjera prasidėjo, kai jai buvo 17 metų ir ją paplūdimyje pastebėjo fotografas.

Mergina buvo auklėjama katalikiškai, tad ji neslepia, kad kartais religiniai įsitikinimai prasilenkdavo su jos modelio ir aktorės darbu.

S.Vergara susituokė būdama 18-os su vidurinės mokyklos meile Joe Gonzalezu. Pora susilaukė sūnaus Manolo 1992-aisiais, kai Sofiai buvo 19 metų. Po metų jaunuoliai išsiskyrė.

S.Vergara sūnų pavadino Manolo Steveno Bauerio herojaus 1983-ųjų filme „Žmogus su randu“ (angl. „Scarface“) garbei.

Vienas pirmųjų didesnių S.Vergaros darbų buvo vaidmuo „Pepsi“ reklamoje. Uždirbtus pinigus ji atidavė savo šeimai.

Tikros populiarumo bangos gimtinėje S.Vergara sulaukė nusifilmavusi meksikiečių telenovelėje „Acapulco, Cuerpo y Alma“ 1995-aisiais.

Vyresnysis Sofios brolis Rafaelis buvo nužudytas Kolumbijos sostinėje Bogotoje, po to ji su šeima persikėlė gyventi į Majamį.

Persikėlusi į JAV Sofia nustojo valgyti mėsą, nes, pasak jos, mėsos skonis JAV kur kas prastesnis nei Kolumbijoje.

2000-aisiais S.Vergarai buvo diagnozuotas skydliaukės vėžys, jai buvo pašalinta skydliaukė ir vėliau aktorė visiškai atsigavo, tačiau jai privalu gerti vaistus, kad užkirstų kelią hipotirozei – per mažam skydliaukės hormonų kiekiui kraujyje.

2003-aisiais S.Vergara keletą mėnesių susitikinėjo su dainininku Craigu Davidu.

Aktorė kalba angliškai su juntamu lotynų amerikiečiams būdingu akcentu.

2011-ųjų gegužę S.Vergaros jaunesnysis brolis Julio buvo deportuotas iš JAV į Kolumbiją. Vyras ilgus metus turėjo problemų su teisėsauga bei buvo priklausomas nuo narkotikų. „Matyti, kaip žmogus miršta dešimtį metų – žiauriausia bausmė“, – žurnalui „Parade“ apie brolį yra sakiusi aktorė.

2012-ųjų liepą S.Vergara susižadėjo su verslininku Nicku Loebu, tačiau 2014-ųjų gegužę jie sužadėtuves atšaukė. Šių metų gegužę pora pradėjo bylinėtis dėl embrionų, kuriuos jie užšaldė būdami drauge, likimo.

Nuo 2014-ųjų liepos S.Vergara yra drauge su seksualiuoju serialo „Tikras kraujas“ aktoriumi Joe Manganiello. Jie susižadėjo per praėjusių metų Kalėdas po pusmečio draugystės.

S.Vergara vos netapo dantų gydytoja. Jai buvo likę mokytis du semestrai, kai ji nutarė mesti mokslus ir dirbti televizijos laidų vedėja.

Aktorė yra kilusi iš to paties Kolumbijos miesto kaip ir dainininkė Shakira, jos yra draugės.

S.Vergara buvo apsukusi galvą Tomui Cruise‘ui, po to kai jie susipažino Jados Pinkett Smith 2005-aisiais surengtame vakarėlyje, tačiau jų romanas truko neilgai.

Aktorė nusifilmavo ispanakalbėje serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ versijoje.

S.Vergara tvirtina, kad iki šiol nėra pasidariusi nė vienos plastinės operacijos.

Pagal Europos standartus S.Vergaros krūtinės dydis – 70G. Ji yra prisipažinusi, kad nuo jaunystės yra priversta siūdintis sukneles nestandartinei jos figūrai.

Būdama paauglė Sofia svajojo pasimažinti krūtinę, tačiau dabar džiaugiasi turėdama įspūdingus iškilumus.

Mėgstamiausias S.Vergaros laisvalaikio leidimo būdas – skaityti knygas.

Aktorė yra natūrali blondinė, tačiau jai buvo patarta nusidažyti plaukus tamsiai, kad ji labiau „atitiktų lotynų amerikiečių grožio standartą“.

S.Vergara yra pasirodžiusi pieno vartojimą skatinančioje reklamoje „Got Milk?“ su sūnumi Manolo.

Aktorė ir modelis turi jos vardo prieinamų drabužių liniją „The Sofia Vergara“, kuria prekiauja išparduotuvės „K-Mart“.

2013-aisiais S.Vergara nupirko 21 bilietą į „Emmy“ apdovanojimų teikimo ceremoniją, kuriuos išdalino savo giminaičiams.

Sofia mėgsta pasilepinti „Big Mac“ mėsainiu ir yra ne kartą pasirodžiusi „McDonald‘s“ reklamose.

Žurnalas „Poeple“ įtraukė S.Vergarą į gražiausių pasaulio žmonių 50-uką.

S.Vergara yra laikoma viena įtakingiausių Lotynų Amerikos garsenybių.

Mėgstamiausi Sofios aktoriai: Marlonas Brando, Alas Pacino ir Robertas De Niro.

S.Vergara apie jos krūtinę: „Esu dėkinga už savo krūtinę. Tiesą sakant, ji man smarkiai padėjo kopiant karjeros laiptais. Aš visada jaučiausi labai seksuali.“

Apie plastines operacijas: „Los Andželas pamišo. Visos moterys atrodo vienodai. Kažkas negerai su skruostais, pažiūrėkite į Madonną. Ką tos moterys nori apgauti? Juk dėl to jos neatrodo jaunesnės. Jos atrodo keistai.“

Apie vedybas: „Žmonės neturėtų stengtis išsaugoti santuoką tik dėl vaikų. Tai – kančia visiems šeimos nariams.“

Naujojoje komedijoje „Karštos gaudynės“ skirtingų pažiūrų ir charakterių herojes įkūnijusios R.Witherspoon ir S.Vergara atsidurs daugybėje kurioziškų situacijų. Teisuolei policijos naujokei (akt. R.Witherspoon) skiriama užduotis apsaugoti aikštingą narkotikų prekeivio žmoną (akt. S.Vergara) ir ginti ją nuo galimų užpuolikų. Įspūdingų formų išvaizda ypač besirūpinanti gražuolė turi saugiai pasiekti teismo salę, kur ji bus liudininke ypač stambaus narkobarono byloje. Tačiau jau nuo pirmųjų filmo akimirkų akivaizdu, kad vadovėlių tiesomis besivadovaujančiai pareigūnei lengva nebus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)