Priežastis, dėl kurios Kembridžo kunigaikštienė renkasi delninukę, o ne kokią nors kitokią rankinę, pasirodo, susijusi ne tik su stiliumi ar mada.

Etiketo mokyklos „Beaumont Etiquette“ įkūrėja Myka Meier leidiniui „Good Housekeeping“ paaiškino, kad K. Middleton maniera abiem rankomis priešais save laikyti delninukę – tai būdas paslėpti drebančias rankas, rašo glamour.com.

Pasirodo, ir kunigaikštienėms kartais sunku suvaldyti jaudulį! Be to, nešantis delninukę nereikia galvoti, kaip laikyti rankas, o be to tai dar ir puikus stiliaus akcentas.

„Pagal protokolą nevalia tiesti rankos karališkosios šeimos atstovui (nesvarbu, ar tai būtų kraujo ar santuokiniu ryšiu su karališkąja šeima susijęs asmuo), jei jis pirmasis neištiesia rankos“, – sako „Mail Online“ specialistas Williamas Hansonas ir taip paaiškina, kodėl K. Middleton jaučia poreikį laikytis įsitvėrusi delninukės.

Tad jei artėja daug jaudulio žadantis šeimos susitikimas (arba, pavyzdžiui, gripo epidemija), ir žūt būt privalote suvaldyti drebančias rankas (arba pasisaugoti užkrato), gal ir verta pasekti K. Middleton pavyzdžiu ir mandagiai šypsotis abiem rankomis laikant delninukę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)