Skandalas šalyje dar labiau įsibegėja, mat prabilo daugiau vakarėlyje dalyvavusių liudininkų. Anot jų, barzdotas tamsiaplaukis nebuvo vienintelis vyras, su kuriuo tą naktį laiką leido E. Ilves. Jiems pavyko užfiksuoti prezidento žmoną šokio sūkuryje su maždaug 45 metų plikai galvą nusiskutusiu vyru.

„Paprašiau draugo nufotografuoti mane. Tik vėliau pastebėjau, kad toje nuotraukoje matyti ir Evelin su bičiuliu. Apsaugai tai labai nepatiko ir jie priėję pradėjo reikalauti ištrinti nuotrauką, tačiau jis reikalavimams nepakluso ir nuotrauką paliko atmintyje. Viskas vyko paryčiais. Maždaug tarp 4 ir 5 valandos, naktį iš rugpjūčio 6 į 7“, – kalbėjo TV3 televizijai Estijoje nuotraukas perdavęs Yanusas.

Kaip praneša DELFI.EE, 46-erių metų pirmoji šalies ponia išvyko iš Estijos. Kartu su moterimi šeštadienio popietę į Vokietiją išskrido ir jos dukra Kadri-Keiuga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (247)