T. Ilvesas ir I. Ilves (mergautinė pavardė - Kupce) susituokė šių metų sausio 21 dieną. Nuotaka po vestuvių tapo pirmąja šalies ponia.

Apie jųdviejų pirmagimio laukimą I. Ilves paskelbė socialiniame tinkle.

„Brangūs draugai, Toomas ir aš džiaugiamės galėdami paskelbti žinią, jog rudenį mūsų šeima sulauks pagausėjimo. Kritiniai mėnesiai jau praeityje ir mes džiaugiamės galėdami šią žinią paskelbti visuomenei“, – rašė I. Ilves ir prašė gerbti jų šeimos privatumą.

Iki vedybų I. Ilves buvo žinoma kaip Latvijos gynybos ministerijos Nacionalinės kibernetinio saugumo politikos koordinavimo skyriaus vadovė.

1997 metais ji pradėjo diplomatinę karjerą Latvijos užsienio reikalų ministerijoje ir toliau dirbo užsienio ir saugumo politikos srityje įvairiose institucijose, pagrindinį dėmesį skirdama saugumo, demokratijos ir žmogaus teisių klausimams.


Nuo 2004 iki 2014 Estijos prezidentas buvo vedęs dabar jau buvusią žmoną Evelin.

Nesutarimai tarp T. Ilveso ir E. Ilves kilo 2014 m. rugpjūčio mėn., kai Evelin buvo nufotografuota laiką leidžianti kavinėje „Komeet“ su kitu vyru.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)