Per interviu „The Daily Beast“ 26 metų aktorė atvirai papasakojo apie ryšius su M. Mansonu, kuriam jų draugystės pradžioje buvo 36 metai.
E.R.Wood skandalingąjį muzikantą sutiko 2006 metais – jausmai įsižiebė iš karto. Trumpai santykiai 2008 metų lapkritį buvo nutrūkę, tačiau neilgam – 2010 metų sausį pora susižadėjo. Vestuvių planus porelė atšaukė 2010 metų rugpjūtį – netrukus oficialiai paskelbė apie draugystės pabaigą.

Nors oficialiai šeimos jie taip ir nebuvo sukūrę, E.R.Wood, dabar ištekėjusi už Jamie Bello ir auginanti keturių mėnesių sūnų, prisipažįsta, jog santykiai su garsiu atlikėju apkarto dėl nuolatinio dėmesio jų porai.

Žmonės labai bjaurūs ir pavydūs. Tuo metu dar nebuvau patyrusi nieko panašaus į tą visai man nepažįstamų žmonių žiaurumą ir pyktį. Jeigu žmonėms kildavo klausimų, kodėl elgiuosi taip keistai ar tarsi kokia paauglė, tai būdavo tiesa, tokia ir buvau. Žmonės bręsta ir auga palaipsniui, tenka išgyventi skirtingus asmenybės raidos etapus. Žmonės klysta. Jie tiesiog gyvena ir ne visada priima teisingus sprendimus“, - apie savo jaunystę per interviu pasakoja aktorė.

Ji mano, jog žmonės jaunoms žvaigždėms paprasčiausiai pernelyg griežti – jie paprasčiausiai pamiršta, kiek Justinui Bieberiui ir Miley Cyrus yra metų, kokie jie jauni.

„Niekada nebuvau kaip J. Bieberis ar M. Cyrus, bet jaučiau nuolatinį vertinimą, buvau smerkiama ir niekinama. Man sunku net įsivaizduoti, ką patiria jie. Kai esi toks jaunas, o padarai tokią karjerą, žmonės iš tavęs tikisi tobulumo, tikisi, jog niekada neklysi, niekada nesielgsi kaip nerūpestingas paauglys. Kai iš tikrųjų toks ir esi, priešintis labai sunku. Reikia visiems priminti, jog iš tikrųjų dar esi visai vaikas“, - skaudžia patirtimi dalijasi aktorė.

„Nejaugi žmonės nebeprisimena, kokie tokio amžiaus buvo patys? Toks elgesys nepaaiškinamas. Visi staiga tampa tokie teisingi ir dori: „O, tu tik pažiūrėk į ją. Aš gyvenime nesu padaręs nieko panašaus“. Taip, esi. Visi kažkada buvome paaugliai“, - sako aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)