Nuo šiol jo namai Beverli Hilse virto savotišku viešbučiu, kuriame gali apsistoti kiekvienas norintis. Naktis šiuose apartamentuose kainuoja 4 tūkst. JAV dolerių (3385 eurų). Tiesa, apartamentai nuomojami tik su sąlyga, jog nuomininkas juose apsistos ne mažiau kaip penkias naktis.

Užsienio žiniasklaida juokauja, kad ši kaina verčia aiktelėti, tačiau tuoj pat priduria, kad tikri E. Presley gerbėjai taip norės pabūti čia, kur jų dievaitis gyveno 1967-1973 metais, jog viešnagė bus verta kiekvieno cento.

Beje, šių namų teritoriją iki šiol saugo legendiniai vartai, prie kurių budėdavo šimtai E. Presley gerbėjų.

Ką dar čia galima rasti? Milžinišką baseiną po atviru dangumi, spa, svečių namelį ir daugybę kitų patogumų.

Šiuose namuose E. Presley gyveno kartu su žmona Priscilla bei dukrele Lisa-Marie. Netrukus po skyrybų su Priscilla, Elvis Presley paliko šiuos namus.

Teigiama, kad scenos karalius už šiuos namus septintajame dešimtmetyje paklojo 400 tūkst. JAV dolerių (beveik 340 tūkst. eurų). 2014-aisiais šie apartamentai buvo parduoti už 14 mln. JAV dolerių (beveik 12 mln. Eur), o po dvejų metų vėl atsidūrė parduodamų objektų sąraše. Tiesa, 2016-aisiais kaina buvo šoktelėjusi dvigubai.

Iki šiol visas namų interjeras bei eksterjeras yra tokie, kokius išsikraustydamas paliko pats E. Presley.

Beverli Hilse įkurtame rajone taip pat gyveno ir Frankas Sinatra, Ray Charlesas, prezidentas Richardas Nixonas bei Steve'as Wonderis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)