Anksčiau šiais metais E. Mendes pasityčiojo iš gandų apie jos nėštumą dalyvaudama Ellen DeGeneres pokalbių laidoje. „Tai yra taip juokinga, – kalbėjo ji vasario mėnesį. – Viskas prasidėjo nuo to, kad aš nenorėjau eiti pro oro uosto skenerius. Jūs žinote tuos rentgeno skenerius, kurie yra tikrai keliantys baimę ? Jie iš esmės gali matyti tave nuogą, tiesa? Ir ne tik tai, bet kalbu ir apie radiaciją, todėl visada stengdavausi jų išvengti“.

Viso nėštumo laikotarpiu gražuolė aktorė vengė viešumos. Paskutinį kartą raudonu kilimu ji žengė vasario 26 dieną. Paskutinį kartą į žiniasklaidos akiratį E. Mendes buvo patekusi birželio 10 dieną Los Andžele. Moteris buvo apsivilkusi kelis sluoksnius drabužių, o apvalėjantį pilvą dengė dideliu krepšiu.

40-ies E. Mendes ir 33-jų R. Goslingo romantiški santykiai užsimezgė 2011-ųjų rudenį po filmavimosi režisieriaus Dereko Cianfrance'o kriminalinėje dramoje „Niujorko šešėlyje“ („The Place Beyond the Pines“). Tais pačiais metais duodamas interviu britų leidiniui „The Times“ aktorius leido sau pašmaikštauti: „Darysiu juostas tol, kol nepradėsiu gaminti vaikų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)