Ko gero jau atspėjote, kad tai glaudžiai susiję su dviem poros dukterimis – 2 m. Esmeralda ir 10 mėnesių Amanda, kurių niekas iki šiol viešai nėra matęs.

„Mažai kas žino, kad man patinka būti namuose, – E. Mendes pasakė leidiniui „Shape“. – Vietoj puikavimosi ant raudonojo kilimo, aš mieliau lieku su mūsų mergaitėmis.“

36 m. R. Goslingas ir 43 m. E. Mendes pradėjo susitikinėti 2011 m., susipažinę filmo „Niujorko šešėlyje“ („The Place Beyond the Pines“) aikštelėje.

Pora, kuri stengiasi nedemonstruoti savo santykių (vienintelį kartą ant raudonojo kilimo jiedu kartu pasirodė 2012 m.!), 2014 m. rugsėjį susilaukė dukters Esmeraldos, o 2016 m. balandį – Amandos. Kalbama, kad 2016 m. jiedu slapta susituokė.

Nelabai seniai pramogų pasaulis ir jo gerbėjai sukruto, žiniasklaidoje pasirodžius pranešimams, kad 2017 m. „Oscaro“ apdovanojimų ceremonijoje Ryanas Goslingas pasirodė ne su Eva, bet su nauja paslaptinga moterimi. Nors gerbėjai tikėjosi, kad Ryanas bent trumpam iškeitė Evą į kitą, paaiškėjo, kad tai buvo Ryano sesuo Mandi Gosling.

Aktorė taip pat nedalyvavo 2017 m. „Auksinio gaublio“ apdovanojimų ceremonijoje, bet atsiimdamas geriausio aktoriaus apdovanojimą už vaidmenį filme „Kalifornijos svajos“ („La La Land“), Ryanas jis išsakė padėką Evai.

„Toks apdovanojimas neįmanomas be daugybės žmonių pagalbos. Kadangi nėra laiko padėkoti kiekvienam iš jų, norėčiau išsakyti padėką vienam asmeniui.

Kol aš šokau ir dainavau ir patyriau vienas geriausių emocijų vaidindamas filme, mano moteris prižiūrėjo mūsų dukrelę, laukėsi kitos, ir mėgino padėti vėžiu sergančiam savo broliui, – sakė jis scenoje. – Jei ji nebūtų dėl manęs pasiaukojusi, šioje scenoje šiandien be jokių abejonių stovėtų kažkas kitas, o ne aš. Ačiū tau, mieloji.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)