In Touch“ paskelbė naujienas, jog aktorė gegužės pradžioje po konflikto su savo sutuoktine Ellen DeGeneres atsigulė į reabilitacijos centrą „Passages Malibu“, rašo dailymail.co.uk.

„Jos siaubingai susipyko, - žurnalui pasakojo vienas šaltinis – Portia jau kuris laikas jautėsi nelaiminga ir daug gėrė, izoliuodama save. Ellen mėgino su ja pasikalbėti“.

„Portia apkaltino Ellen, kad ši paskatino ją gerti, nes pernelyg ją kontroliuoja, ir pareiškė, kad daugiau jos nebemyli. Ellen buvo sugniuždyta ir pradėjo rėkti ant Portios, kad ši išsineždintų“, - pasakojo šaltinis.

Straipsnyje rašoma, kad „Ally McBeal“ žvaigždė po kelių dienų atsigulė į reabilitacijos kliniką. P. de Rossi ir E. DeGeneres atstovai pakomentuoti šiuos pranešimus svetainei „MailOnline“ nepanoro.

„Portia gegužės pradžioje atsigulė į reabilitacijos centrą „Passages Malibu“ 30-ies dienų gydymui nuo priklausomybės narkotikams ir alkoholiui, - „In Touch“ tvirtino šaltinis. – Ellen lankė ją kiekvieną savaitgalį, kad ją palaikytų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)