„Negaliu patikėti, kad viskas nuo pat pradžių vyko labai sklandžiai ir mano kurti drabužiai sužavėjo pasaulinio lygio žvaigždę. Neslėpsiu, per pirmus matavimus labai jaudinausi. Sheilos figūra ypatinga, todėl norint, kad ji gerai atrodytų scenoje, reikėjo pasistengti. Be to, kurdama sceninį Sheilos kostiumą norėjau išlikti ištikima savo stiliui ir spalvoms. Todėl ilgai nemąsčiusi, juolab, kad tam ir laiko daug neturėjau, beveik per naktį su komanda pasiuvome jai tamsiai mėlyną, medvilnės veliūro suknelę „transformerę“, puoštą ryškiomis detalėmis,“ – pasakojo Lina Zaveckienė.

Dizainerė dainininkei pasiuvo ne tik suknelę, bet ir dar tris skirtingus kostiumus. „Norėjau, kad Sheila būtų patenkinta drabužiu, kurį demonstruos, ir jei nepatiks vienas, gal tiks kitas. Juk moterims smagu, kai turi iš ko rinktis,“ – šypsojosi L. Zaveckienė.

Dizainerė buvo maloniai nustebinta, kad absoliučiai visi jos kurti ir pasiūlyti drabužiai žvaigždei taip patiko, kad ji visus juos pasiliko ir pažadėjo dėvėti.

„Viskas nepaprastai nuostabu! Tai, ką tu sukūrei, yra elegantiška, patogu ir svarbiausia, maloniai priglunda prie kūno. Su didžiausiu džiaugsmu ir ateityje dėvėsiu tavo drabužius“, - Linai sakė pasaulinės džiazo legendos Ray Charles'o dukra Sheila.

Parodos „Mados džiazas“ atidarymo metu ne tik džiazo žvaigždė, bet ir kiti modeliai demonstravo L. Zaveckienės drabužius. Iš viso dizainerė pristatė keturiasdešimt skirtingų vaikams ir moterims skirtų drabužių.

Ši paroda, tai Klaipėdos pilies džiazo festivalio dalis, kuris vyks jau birželio 6-8 dienomis. Parodą, kurios iniciatoriai yra siela Inga Grubliauskienė ir „Le Velvet“ mados ir stiliaus studija, bus galima apžiūrėti iki birželio 8 dienos.

Renginio akimirkos įamžino Eglė Sabaliauskaitė, Andrius Pelakauskas,
Aleksandras Sikailovas.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)