Isabella ištekėjo už informacinių technologijų konsultanto iš Didžiosios Britanijos Maxo Parkerio. Slapta ceremonija įvyko rugsėjo 18 dieną Londono viešbutyje „The Dorchester“.

Baimindamasi žiniasklaidos dėmesio, kurį gali pritraukti jos garsusis tėvas, nuotaka pasirinko privačią ceremoniją patiems artimiausiems draugams. Deja, jos tėvo ir brolio Connoro vestuvėse nebuvo, šventės nuotraukose neužfiksuota ir mama Nicole Kidman.

Nors pati nuotaka priklauso scientologų bažnyčiai, reguliariai lanko jos apeigas, jaunikis nėra jos narys ir, pasak pranešimų, nebuvo net susitikęs su T. Cruise'u. O štai N. Kidman „nesitveria džiaugsmu“ dėl savo dukters pasirinkimo.

Dėl įtempto filmavimo grafiko T. Cruise'as šią vasarą beveik nesimatė su savo kita dukra Suri. Rugpjūčio mėnesį jis nedalyvavo kitame šeimos susibūrime – savo patėvio, kuris jį užaugino, laidotuvėse.

Pasak pranešimų, juodu susipyko tada, kai Tomas prisijungė prie scientologų bažnyčios, tad abu – jis ir Tomo mama – nutarė nedalyvauti laidotuvių ceremonijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)