Šis incidentas įvyko šeštadienio popietę vieno gyvenimo būdo tinklalapio organizuotoje laikinoje mugėje prekybos pasaže „The Shops at Columbus Circle“, veikiančiame Manhatano viduryje esančiame dangoraižių komplekse „Time Warner Center“. Šeštadienis toje krautuvėlėje buvo viena iš gyviausios prekybos dienų.

Aktorė šią laikiną krautuvėlę atidarė praeitą mėnesį ir parašė apie ją savo gyvenimo būdo tinklalapyje goop.com. Panašu, kad ilgapirščius sudomino dizainerių sukurti papuošalai ir kitos prabangos prekės.

Policija nurodė, kad vienas įtariamųjų pasinaudojo kažkokiu įrankiu, kad atidarytų vitriną, kurioje buvo išdėliotos prekės, kai krautuvėlės darbuotojų dėmesys buvo nukreiptas kitur.

Gwyneth, kuri taip pat yra atidariusi laikinas krautuvėles Los Andžele, Dalase ir Čikagoje, kol kas to incidento asmeniškai nekomentavo.
„Goop“ pranešime sakoma, kad pirkėjams ir darbuotojams pavojus nebuvo iškilęs, o krautuvėlė lieka atidaryta, „ėmusis tinkamų apsaugos priemonių“.

Ši krautuvėlė Niujorke veiks iki Kūčių – gruodžio 24 dienos.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją