Londone gyvenančiai Lu Hui pinigai tikrai nėra problema, tad nieko keisto, kad gimdymui ji pasirinko prestižinę „Portland“ ligoninę.

Lu Hui patirtį akylai sekė BBC dokumentinio filmo „Five Star Babies“ kūrėjai, kuriems buvo suteikta teisė stebėti, kaip į pasaulį ateina pirmagimis dizainerės sūnus Lucas. Skelbiama, kad šioje ligonėje gimdė ir tokios garsios moterys kaip jau minėtoji Victoria Beckham, aktorė Kate Winslet ir Jerry Hall.

24 metų mados kūrėja, kuriai priklauso prekės ženklas „SUKI London“, nesigėdija prisipažinti: ji pernelyg bijojusi gimdyti natūraliai, todėl sąmoningai pasirinkusi brangiai kainuojantį cezario pjūvį: „Pernelyg bijau stumti lauk savo mažylį, labai bijau skausmo“.

Už turtingo verslininko ištekėjusi jaunoji dizainerė teigia, kad net nesvarsčiusi, kad gimdymas esą gali kainuoti per brangiai.

Pradedant papildomais echoskopijos tyrimais, kraujo testais ir baigiant asmeninės gydytojos Shazios Malik konsultacijomis, Lu Hui gimdymas šioje ligoninėje labiau priminė atostogas penkių žvaigždučių viešbutyje. Tai patvirtina ir įspūdinga 30 tūkst. svarų sąskaita.

Pagimdžiusi sūnų Lucasą, gimdyvė ligoninėje pasiliko dar keturias paras, kad atsigautų po cezario operacijos.

Lu Hui tvirtina, kad ši ligoninė atsidūrė jos prioritetų sąrašo viršuje, kai ji sužinojo, kad čia gimdė Victoria Beckham. „Internete ieškojau informacijos, kur geriausia gimdyti, ir „The Portland“ pasirodė pačiame paieškos rezultatų viršuje“, - teigė ji.

„Žinau, kad čia gimdė ir Victoria Beckham, o ji yra mano ikona“.

Ligoninės vadovė Janene Madden apie gimdymą jų klinikoje sakė: „Galiu pasakyti tik tiek, kad tai primena atostogas“.

„Gimdyvės naudojasi naujagimių priežiūros skyriumi, kūdikis motinai atnešamas tik tuomet, kai jį reikia maitinti. Taigi motina iš ligoninės išeina tikrai pailsėjusi ir pasirengusi visiems motinystės iššūkiams. Būtent taip ir turėtų būti“, - sakė ji.

Pasigyrusi, kad viena klientė už gimdymą jų ligoninėje paklojo net pusę milijono svarų, J. Madden pabrėžia, kad jų klinika yra pasirengusi įgyvendinti kiekvieną gimdyvės užgaidą. „Turime princesių iš Artimųjų Rytų, kurios pas mus gimdo gana reguliariai. Pas mus atvyksta įžymybės ir turtingos moterys. Jos yra įpratusios gauti viską, ko pageidauja“, - teigė ji.

„Jeigu jos pageidauja dešimt ar dvidešimt papildomų kambarių, jos tai gaus. Kol moteris ar jos vyras gali sumokėti už tai, ko prašo, mes esame pasirengę padaryti viską, kad jiems tai suteiktume“.

Jei gimdyvė pageidauja visų liukso apartamentų privilegijų, jai bus patiektas omaras ir šampano.
Lu Hui troško būtent tokio aptarnavimo, ir paklausta, ką būtų dariusi, jei nebūtų turėjusi tiek pinigų, kad susimokėtų už gimdymą „Portland“ ligoninėje, ji nusijuokė: „Juokaujate? Būčiau iš karto numirusi!“.

Vėliau surimtėjusi ji pridūrė: „Jei būčiau neturėjusi tiek pinigų, tuomet būčiau tikrai daug dirbusi“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)