Skaičiai

L. Christiansen turbūt geriausiai apibūdina skaičiai. Jie išties įspūdingi.

Kiekviena danės krūtis sveria po 2 kg. Krūtinės apimtis siekia apie 115 cm.

„Tiek mažai, nes aš pati labai smulki“, - sako L. Christiansen.

Moteris šešis kartus didino krūtinę, bei tris kartus tobulino veidą. Danės kūną puošia 61 tatuiruotė. Skaičiuojama, kad į plastines operacijas, jei taip galima sakyti, aktorė bei realybės šou žvaigždė investavo apie 72,5 tūkst. eurų.

Kaune L. Christiansen dar kartą gulsis ant operacinio stalo – dar kartą bus tobulinamas moters veidas.

Svajonė – milžiniškos krūtys

L. Christiansen pasakoja, kad dar vaikystėje vartydama žurnalus svajojo apie didelę krūtinę. Prireikė šešių operacijų, kol buvo pasiektas norimas rezultatas – krūtų implantai po 2000 ml.

Tačiau kitąmet 50-etį švęsianti danė pripažįsta, kad bėgant laikui keturi papildomi kilogramai ant krūtinės tampa per sunkia našta.

„Dabar norėčiau susimažinti implantus iki 1600 ml. Tačiau tai pakankamai sudėtinga“, - sako didžiakrūtė danė.

Šeima nepalaiko

Beje, moters svajonei apie dideles krūtis nepritarė jos šeima – mama iki šiol ją vadina išprotėjusia ir ragina sustoti.

Komunistas tėvas dukrai davė Leninos vardą – moterišką Vladimiro Lenino atitikmenį. Tačiau vardas moteriai nepatiko, o ir ištarti danams jį buvo sudėtinga. Tad ji nusprendė pasivadinti Linse.

Kartu su L. Christiansen į Kauną atvyko ir jos 24-erių dukra Stephanie. Ji taip pat aktorė ir jau spėjo pasididinti biustą. Tačiau kur kas mažesniu mastu, nei mama. Stephanie sako, kad nesižavi mamos gigantiškais implantas ir neketina sekti jos pavyzdžiu.

Vyrai bijo

L. Christiansen neslepia, kad didžioji dalis vyrų jos ir jos krūtų tiesiog bijo. Moteris niekada nebuvo ištekėjusi, nors dėmesio jai nestinga.

Danė įsitikinusi, kad vyrus traukia ne tik jos įspūdingas kūnas.

„Ketverius metus palaikiau artimus ryšius su vyru, kuris nemėgo mano krūtinės – aš jam buvo įdomi kaip asmenybė“, - įsitikinusi L. Christiansen.

Panašu, kad kitų nuomonė danei mažai svarbi.

„Niekas man negali įsakyti, kada sustoti. Tai sprendžiu tik aš pati. Aš noriu pažvelgti į veidrodį ir jaustis graži. Tokia aš ir jaučiuosi“, - reziumuoja L. Christiansen.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (473)