Didžėjus per „Snapchat“ programėlę persiuntė trumpą vaizdo įrašą, kaip jis galvojo, savo mylimajai, su kuria planavo susitikti po savaitės. Deja, siųsdamas įrašą, kuriame buvo matyti jo banko kortelė, šis nurodė netinkamą gavėjų grupę ir jį gavo visi jo sekėjai.

Prie vaizdo įrašo buvo prirašyti tokie žodžiai: „Mažute, laukiu nesulaukiu, kol susitiksim pavakarieniauti ketvirtadienį. Manau, kad norėsi manikiūro, šukuosenos bei depiliacijos. Gal net naujų batelių ar rankinės. Pasinaudok mano kortele, joje nėra limito (tikiuosi nepirksi naujo automobilio)“.

Filmuodamas savo kortelę didžėjus pridūrė: „Mažute, čia tau. Laukiu ketvirtadienio, mergyte“.

Vos T. Westwoodas suvokė, kad jo banko duomenys buvo paviešinti gausiam gerbėjų ratui, šis pasiguodė socialiniame tinkle: „Susimoviau! Netyčia „Snapchat“ tinkle paviešinau savo kreditinės kortelės duomenis, jau 186 žmonės pasidarė ekrano nuotraukas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)