Robinas ir Susan susituokė 2011 metais. Šeima moterį sutiko labai šiltai, nes aktoriui ši moteris buvo akivaizdžiai itin svarbi. Atrodė, kad pora tikrai laimingi kartu, tačiau šaltiniai teigia, kad, bėgant metams, moters elgesys pradėjo kardinaliai keistis – ji pradėjo vyrą griežtai kontroliuoti. Iš pradžių tiesiog atvykdavo į filmavimo aikštelę. R. Williamsui patiko žmonos susidomėjimas juo ir jo projektas, tačiau netrukus situacija tapo nekontroliuojama. Susan su vyru būdavo tik tada, kai žinojo, kad juos stebi žurnalistai. Didžiąją laiko dalį aktorius pradėjo leisti vienas.

Panašu, kad S. Schneider ėmėsi įgyvendinti ambicingą projektą „Robino izoliavimas“. Kaip teigia aktoriaus vaikai, moteris po vestuvių parodė savo tikrąjį veidą: „Ji sakydavo viena, o darydavo visai priešingai. Situacija dar paaštrėjo paskutiniais santuokos metais“.

Likus keliems mėnesiams iki R. Williamso savižudybės, S. Schneider elgesys tapo „itin keistas“. Šaltinis teigia, kad moteriai beveik pavyko aktoriaus vaikus išstumti iš šeimos gyvenimo. Svarbu tai, kad trečioji R. Williamso sutuoktinė Robiną bandė sukiršinti su jo paties atžalomis. Šaltinis teigia, kad gyvenimo pabaigoje aktorius visai nebepasitikėjo žmona.

S. Schneider elgesys leido daryti išvadą, kad moteris siekė kontroliuoti ne tik savo vyrą, bet ir jo pinigus. Aktoriui susirgus Parkinsono liga, ji pareiškė pasirūpinsianti sutuoktinio gerove ir turto reikalais. Anot šaltinių, aktorius, kuris tuo metu jautėsi itin vienišas, buvo priverstas paklusti žmonos reikalavimams: „Robinas puikiai suprato, kas vyksta. Deja, sveikatos bėdos kurstė baimę, kad vieną dieną jo gyvenimas atsidurs rankose žmogaus, kuriuo jis net nepasitiki“. Yra duomenų, kad Susan vyrą norėjo uždaryti į prieglaudą, kur būtų galėjusi jį kontroliuoti, o vaikai niekada nebepamatytų tėvo. „Ji labai sukta ir šalta moteris“, – teigia šaltiniai.

R. Williamso vaikai, anot šaltinio, bandė tėvą palaikyti ir įtikinti, kad viskas bus gerai, jie visada bus šalia. „Ir jie tikrai buvo šalia jo iki pat jo mirties, nes jiems jis nuoširdžiai rūpėjo“, – teigia gerai informuotas šaltinis.

Rugpjūčio pradžioje S. Schneider be vyro savaitei išvyko atostogų. Tai dar vienas įrodymas, kad santuoka nebuvo laiminga. Trumpai tariant, akivaizdu, kad R. Williamsas puikiai suprato padaręs klaidą ir juto, kad „vedė moterį, kurios pagrindinis motyvas tikrai nebuvo meilė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)