Kaip rašo DELFI.ee, praėjusį trečiadienį dizaineris apsivilko taip, kaip rengiasi žydai chasidai – juodą kostiumą ir juodą fetrinę skrybėlę su susuktomis plaukų sruogelėmis iš šonų.

Taip pasipuošęs jis išėjo iš dizainerio Oscaro de la Renetos studijos Niujorke. Pastarasis pareiškė, kad pasikvietė J. Galliano padėti paruošti kolekcijos Niujorko mados savaitei.

Žinoma, kad J. Galliano mėgsta originalius, netgi ekscentriškus drabužius, kiekvienas jo pasirodymas ant podiumo – įspūdingas reginys.

Gali būti, kad dabar jis ieško įkvėpimo, visgi Niujorko žydų chasidų bendruomenei tai nepatiko.

„Jis nori mus sutrikdyti, užsidirbti iš chasidų, kuriuos įžeidė, drabužių, – piktinosi bendruomenės vadovas. – Tyčia pasidarė tokią šukuoseną, kad mus įžeistų. Norėčiau pakviesti gerbiamus de la Rentą ir Galliano pas mus į bendruomenę, kad pamatytų, kiek nedaug liko gyvų po holokausto ir kokius drabužius jie dėvi.“

Daugelis apžvalgininkų neigiamai įvertino dizainerio aprangą, tiesa, išreiškė viltį, kad jis galutinai nesusigadins reputacijos ir nepraleis progos grįžti į mados pasaulį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)