„Man buvo diagnozuota vilkligė ir man buvo atliekama chemoterapija, štai kodėl buvau dingusi“, - leidiniui ji pasakojo apie mįslingą dingimą iš viešumos, sukėlusį daugybę gandų, rašo eprotoeu.mtiny.com.

„Aš labai norėjau pasakyti, kad jūs esate kvailiai, nieko nenutuokiate, kad man atliekama chemoterapija. Užsirakinau, kol pagaliau jaučiuosi ir vėl pakankamai pasitikinti savimi“, - sakė S. Gomez.

Dabar S. Gomez grįžta su naujuoju albumu „Revival“, pasirodžiusiu vos prieš kelias dienas. Jos dainos „Good for You“ ir „Same Old Love“ labai greitai užkariavo gerbėjų širdis ir sukėlė kalbų, kad dainininkė išdrįso ieškoti naujo skambesio.

23-ejų dainininkė tikina visą savo nerimą ir pyktį transformavusi į muziką.

„Aš visiems tokia sumautai miela, o visi man tokie negailestingi. Dirbu nuo 7-erių, nuo 17 metų esu UNICEF ambasadorė, taigi taip liūdna, kad tapau tik žurnalų istorija“, - tikino ji.

Vis dėlto ji dėkoja kritikuojantiems asmenims už tai, kad jie tapo varomąja naujojo albumo jėga. „Neapykanta mane motyvavo“, - patikino ji.

„Ne, tai neturi nieko bendro su mano buvusiuoju Justinu Bieberiu. Ne, tai mano laikas, aš jo nusipelniau, užsidirbau jį, visa tai priklauso man“, - tęsė S. Gomez.

Visai neseniai S. Gomez atskleidė ketinanti vykti į „Revival“ albumui pristatyti skirtą koncertinį turą. Socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbtame vaizdo įraše ji pasakoja, kad turas prasidės gegužės mėn. Koncertai vyks Jungtinėse Valstijose ir Kanadoje, o vėliau ateinančiais metais šou ketinama parodyti ir kitose šalyse. Tikslios koncertų datos bus paskelbtos jau labai greitai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją