„Oficialiai tapau ponia Blackstock. Susituokėme vakar Tenesio valstijoje, „Blackberry Farms“ – gražesnės vietos nėra visoje žemėje“, - pirmadienį socialiniame tinkle „Twitter“ pasidžiaugė 31 metų atlikėja ir paskelbė tris įstabaus grožio vestuvių nuotraukas.

Skelbiama, kad nuotaka svarbiajai dienai pasirinko „Temperly London“ vestuvinę suknelę. Vienoje iš nuotraukų – jaunasis švelniai bučiuoja besišypsančiai žmonai smilkinį, pora stovi ant tilto. Kito nuotraukoje – nauja šeima aistringai bučiuojasi pievoje. Trečioji nuotrauka leidžia žavėtis nuotakos grožiu.

Šiuo metu K. Clarkson kaip tik laikosi piloto teises. Skelbiama, kad ir į ceremoniją pora atvyko jos pilotuojamu lėktuvu.

„Teks šeimyninį gyvenimą įtraukti į savo dienotvarkes. Tai bus ne tik vestuvės, bet ir savotiškas pabėgimas su mylimuoju. Kaip man tai patinka! Rengiame nedideles, bet jaukias vestuves – aš, Brandonas ir vaikai. Viskas. Tik tam turime laiko. Tačiau tiek ir pakanka. Tenorime pagaliau tapti šeima“, - dar prieš vestuvės romantiškai kalbėjo dainininkė.

Spalio pabaigoje dainininkė ketina filmuotis specialiai Kalėdoms skirtame klipe, todėl norėjo susituokti dar iki prasidedant darbų karštinei. „Stengėmės vestuves surengti prieš tai. Kaip jau sakiau – tiesiog pabėgsime nuo visų ir tai padarysime“, - usmagazine.com sakė K. Clarkson.

Pirmą kartą apie sužadėtuves pora prasitarė 2012 metų gruodį. „Aš susižadėjau! Norėjau, kad visi žinotumėte! Praeitas vakaras buvo pats laimingiausias mano gyvenime! Esu labai laminga – man teko pats nuostabiausias vyras visame pasaulyje“, - iš karto po pasipiršimo socialiniame tinkle „Twitter“ pasidžiaugė dainininkė. Taip pat parodė ir prabangų žiedą su deimantu.

Tai, jog dainininkė su vyru pasirinko mažą šventę, nieko nenustebino. Dar rugpjūtį pora atskleidė, jog per vestuves ketina pabėgti nuo visų į kokią nors gražią vietą. Tuo metu sprendimas kuo skubiau susituokti pakurstė gandus, jog galbūt dainininkė laukiasi. „Jūsų žiniai... Mes su Brandonu tuokiamės, tačiau aš nesilaukiu. Bėgame nuo visų dėl vienos paprastos priežasties – abu norime intymios ceremonijos“, - socialiniame tinkle rašė dainininkė.

K. Clarkson tai pirmoji santuoka. B. Blackstock iš ankstesnės santuokos turi du vaikus – 12 metų Savannah ir 6 metukų Sethą. Pora ir du jų vaikai jau ir taip gyveno po vienu stogu, tačiau dainininkė sako norinti dar didesnės šeimos. „Noriu dviejų vaikų. Dar dviejų, tiesą sakant. Juk du jau ir taip turiu!“, - yra sakiusi dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)