Milijonus albumų pardavusi atlikėja buvo pastebėta Londone su auksiniu vestuviniu žiedu ant rankos, reiškiančiu, kad ji jau susituokė su savo sužadėtiniu.

Žurnalo šaltinis pasakoja: „Adelei ir Simonui pavyko taip ilgai nuslėpti žinią apie būsimą kūdikį, kad pasigirdo gandų, jog jie jau taip pat ir susituokę. Ji yra senų pažiūrų mergina ir trokšta sukurti šeimą. Ji tiesiog nori sutelkti dėmesį į kūdikį ir mylimą vyrą“.

Šiuo metu atlikėja laukiasi pirmagimio. Šią žinią ji pranešė savo tinklaraštyje Adele.tv/blog birželio mėnesį. Įrašas pavadinimu „Turiu naujieną“ skambėjo taip: „Džiaugiuosi galėdama pranešti, kad mudu su Simonu kartu laukiame mūsų pirmagimio. Noriu, kad tai sužinotumėte tiesiogiai iš manęs. Suprantama, mes skraidome padebesiais ir esame labai sujaudinti, tačiau prašome šiuo brangiu laiku gerbti mūsų privatumą. Visada jūsų, Adele“.

Tai bus pirmas bendras poros vaikas. S.Konecki kartą jau buvo vedęs ir iš ankstesnės santuokos turi penkerių metų atžalą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)