Anksčiau Los Andželo policijos departamentas pranešė, kad pareigūnai iš žmogžudysčių ir plėšimų tyrimo skyriaus, kuris aiškinasi ir įžymybių bylas, dėl 3 val. 11 min. vietos (13 val. 11 min. Lietuvos) laiku gauto moters skambučio su pagalbos prašymu nuvyko į Ch.Browno namus.

27 metų Ch.Brownas socialinėje žiniasklaidoje paneigė padaręs ką nors bloga ir virtinėje „Instagram“ paskelbtų vaizdo įrašų ragino policiją gauti kratos orderį ir ateiti į jo namus.

„Kai gausit orderį bet kam, ką jums reikia padaryti, ateisit tiesiai čia ir nieko nepamatysit, idiotai“, – kalbėjo aiškiai pasipiktinęs Ch.Brownas.

Jis deklaravo paramą judėjimui prieš policijos brutalumą „Black Lives Matter“ („Juodųjų gyvybės svarbios“) ir pareiškė: „Jūs visi esat blogiausia gauja pasaulyje, policija.“

Jis tvirtino, kad kietai miegojo ir kad jį pažadino prie jo namų atvažiavusi policija bei žiniasklaidos atstovai.
„Taigi miegu vidury prakeiktos nakties, tiesiog prabundu, aplink visi tie (keiksmažodis) sraigtasparniai“, – sakė jis.

„Ten prie vartų policija ... Ko (keiksmažodis) dar jūs norit iš manęs, broliai? Laikausi nuošaly. Rūpinuos savo dukra. Dirbu ... Tuo pačiu metu, kai paskambinu policijai dėl persekiotojų, kurie kelia pavojų mano gyvybei, jie neatvažiuoja iki kitos dienos. Jeigu kas nors pareiškia (keiksmažodis) įtarimą dėl manęs, o, jo – visa (keiksmažodis) greitojo reagavimo komanda“, – piktinosi Ch.Brownas.

„Galvojat, kad to norėjau?“

Policija iki popietės gavo kratos orderį ir įžengė į didžiulius dainininko namus, kur buvo ir advokatas.

Žmones, kurie išėjo iš tų namų, apieškojo policija, bet niekas iš karto nebuvo areštuotas, sakė policijos atstovas Chrisas Ramirezas.

Paskalų svetainė TMZ pranešė, kad Ch.Brownas pro langą išmetė kažkokį sportinį krepšį ir kad policija rado ginklą ir narkotikų.

Baylee Curran, kuri šiemet laimėjo grožio konkursą „Mis Kalifornijos regionas“, per „Instagram“ paskelbė, kad policijai skambino ji.

„Ar jūs visi tikrai galvojat, kad to norėjau ir tai sukėliau?“, – klausė B.Curran, kuri atrodė sėdinti važiuojančiame automobilyje.

„Jei kas nors įremtų ginklą jums į galvą, ką darytumėt? Skambintumėt policijai“, – sakė ji.

Ji taip pat pasikalbėjo su TMZ ir papasakojo, kad su drauge įlipo į karštą vonią Ch.Browno namuose ir kad dainininkas ir dar vienas vyras supyko, kai ji išreiškė susižavėjimą to vyro deimantų vėriniu.
Pasak B.Curran, ji su drauge išbėgo lauk ir pasislėpė po kaimyno padidinto pravažumo automobiliu. Vienas Ch.Browno žmonių jas vijosi.
Modelis TMZ nurodė, kad Ch.Browno namuose lankėsi ir anksčiau, ir niekada nebuvę jokių problemų.

Ritmenbliuzo atlikėjas, kurio „Run It!“ ir „Kiss Kiss“ buvo užėmę pirmąsias singlų sąrašų vietas, jau daug metų konfliktuoja su teisėsauga.

Labiausiai žinomas yra jo teistumas dėl tuometinės draugės Rihannos sumušimo prieš 2009 metų „Grammy“ apdovanojimų įteikimo ceremoniją, kurią popmuzikos dainininkė dėl to turėjo praleisti.

2014 metais Ch.Brownas padarė kaltės pripažinimo pareiškimą dėl vyro užpuolimo prie viešbučio Vašingtone, o anksčiau šiais metais viena moteris apkaltino jį sumušimu Las Vegase.

Pernai jis buvo apkaltintas sukčiavimu Filipinuose, dėl neįvykusio koncerto. Tada dainininkas, laukdamas galimybės išvykti iš šalies, taip pat piktinosi per „Instagram“.

Atnaujinta 13.50 val.:

Dainininkas Chrisas Brownas paleistas iš kalėjimo už 250 tūkst. dolerių užstatą

Los Andželo policija paleido dainininką Chrisą Browną, kurį buvo areštavusi dėl įtarimų užpuolimu panaudojant ginklą, rodo kalėjimo įrašai.

Jis buvo areštuotas antradienį, po kelias valandas trukusios priešpriešos su policija, atvykusia po vienos moters pareiškimo, kad jis į ją buvo nukreipęs ginklą.

Jis buvo paleistas už 250 tūkst. dolerių (224 tūkst. eurų) užstatą, 23
val. 19 min. vietos (trečiadienį 9 val. 19 min. Lietuvos) laiku, rodo Los Andželo apygardos kalėjimo įrašai.

Prokurorai jo oficialiai neapkaltino.

„Chrisas yra išėjęs, jam viskas gerai, – trečiadienį „Twitter“ parašė Ch.Browno advokatas Markas Geragosas. – Jam metami įtarimai yra aiškiai melagingi.“

Los Andželo policijos departamentas anksčiau pranešė, kad pareigūnai į didžiulius Ch.Browno namus nuvyko po moters skambučio su pagalbos prašymu.

Priešpriešos metu 27 metų Ch.Brownas socialinėje žiniasklaidoje paskelbė virtinę įrašų, kuriuose neigė padaręs ką nors bloga.

Policija iki popietės gavo kratos orderį ir įžengė į dainininko namus.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)