Nors šiai Holivudo aktorei jau 51 metai, jos kūnas vis dar puikių linijų. Tam neabejingas ir naujasis draugas, siekiantis pernai metais pagaliau su sutuoktiniu Ashtonu Kutcheriu išsiskyrusios D. Moore prielankumo.

Panašu, kad aktorė turi kažką, kas traukia jaunesnius – iš pažiūros jos naujas draugas atrodo ne vyresnis nei trisdešimties. Ir jis kiek ekstravagantiškesnis nei tvarkingasis buvęs sutuoktinis. Vyras paplūdimyje vilkėjo juodus berankovius sportinius marškinėlius su užrašais ir meksikietiško stiliaus kiaulės atvaizdu, mūvėjo raštuotus šortus, o jo krūtinė ir rankos puoštos daugybe tatuiruočių. Ant kairės rankos ištatuiruoti du veidai, kurių vienas panašus į britų modelį Twiggy, o antrasis – profesorių Xavierą iš „X-Men Marvel Comics“. „New York Post“ turimais duomenimis, naujojo draugo vardas Seanas ir jis „dirba muzikos versle“.

Rudaplaukius vyras atrodė įsimylėjęs savo gražiąją damą, abu daug juokėsi, krėtė pokštus ir bučiavosi ant šezlongų, sustatytų paplūdimyje priešais jų viešbutį.

Demi vilkėjo paprastą juodą bikinį, tačiau jos puikiai figūrai nereikia jokių pagražinimų.

Holivudo superžvaigždė galutinį tašką skyrybose su A. Kutcheriu padėjo tik pernai lapkritį. Sklinda gandai, kad jos buvęs sutuoktinis netrukus turėtų žengti prie altoriaus su ilgamete savo mylimąja Mila Kunis.

Tuo tarpu po išsiskyrimo su A. Kutcheriu D. Moore buvo siejama su daugybe vyrų, tačiau nei vieni santykiai nelaikyti rimtais. Manoma, kad ją siejo ryšiai su 66 metų „Hard Rock“ įkūrėju Peteriu Mortonu, su kurių aktorė neva susipažino susitikinėdama su jo 31 metų sūnumi Hary. Pernai gegužę ji buvo užmezgusi santykius su trisdešimtmečiu perlų ieškotoju Willu Haniganu iš Australijos. Taip pat sklandė gandai, kad aktorė susitikinėjo su 27 metų Vito Schnabeliu. Šis meno kūriniais prekiaujantis jaunuolis yra režisieriaus Juliano Schnabelio sūnus.

Vis dėlto šios atostogos nėra vien tik romantiškas pabėgimas, kadangi D. Moore kartu pasikvietė ir savo 25 metų dukrą Rumer Willis. Panašu, kad ji atnaujino santykius su buvusiu mylimuoju Jaysonu Blairu, kadangi jis irgi kartu leido žiemos atostogas Tulume. 

Panašu, kad kartu atostogaudamos dukra ir mama bando sustyguoti savo santykius, kurie pakriko tada, kad dukra Rumer nusisuko nuo po santuokos su A. Kutcheriu griūties palūžusios gimdytojos. Filmo „Nepadorus pasiūlymas“ („Indecent Proposal“) žvaigždė buvo nepakenčiama tuo metu, kai bandė susitaikyti su žlugusia santuoka, tačiau motina ir dukra nuolat bandė atnaujinti santykius. Šaltinių teigimu, daug prie jaunosios žvaigždutės ir jos garsiosios motinos susitaikymo prisidėjo ir J. Blairas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)