Aktorė vaikystėje sirgo gelta, todėl buvo priversta gerti tiek antibiotikų, jog jos pieniniai dantys paprasčiausiai išpuvo, juos teko išrauti.

„Taigi niekada neturėjau pieninių dantų. Buvo labai sunku, mokykloje teko fotografuotis ir bandyti apsimesti, kad dantis turiu. Tai buvo siaubinga“, - prisimena aktorė.

Kai būsimajai aktorei sukako 16 metų, pagaliau ji galėjo džiaugtis pilnaverte šypsena – ir pradėjo modelio karjerą.

„Tai nutiko per klaidą. Mano mama pamanė, jog tai būtų smagus nuotykis. Modelio darbas manęs niekada per daug nežavėjo, tačiau reikia pripažinti, jog tai buvo tiesiog nuostabi galimybė“, - pasakoja gražuolė.

„Užaugau Pietų Afrikos Respublikoje, žiūrėdavai į žemėlapius ir suprasdavau, jog esame pasaulio krašte. Taip ir buvo. Man labai patiko skaityti enciklopedijas apie kitas pasaulio šalis. Taigi keliauti visada norėjau. Kai man agentūroje pasakė: „Tu gali vykti į Milaną“, mano reakcija buvo „Oooo...“. Iki tol net nebuvau skridusi lėktuvu“, - prisimena kino ekranų deivė.

Per interviu „The Sun“ Ch. Theron prabilo ir apie savo sūnų Jacksoną, kurį įsivaikino kovo viduryje.

„Niekada nesijaučiau tokia kūrybinga ir energinga su tiek mažai miego. Niekada nemaniau, kad man pakanka tiek mažai poilsio. Visada miegodavau po aštuonias valandas, o dabar viskas kitaip – oho, galima puikiai gyventi ir po valandos miego. Jacksonas tiesiog nuostabus. Visada norėjau harmonijos, tačiau kol neturėjau vaiko, prioritetą skirdavau darbui“, - atvirauja Ch. Theron.

„Jaučiuosi palaiminta, kad turiu tokį darbą, tačiau mano darbas nėra visas mano gyvenimas. Man tikrai pasisekė, kad galiu vaidinti, tačiau mano gyvenimas tikrai ne saldus“, - šypsosi kino žvaigždė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)