Per pokalbį su Zane Lowe BBC radijo stotyje „Radio 1“ Ch. Martinas pažėrė poetiškų minčių apie savo asmeninį gyvenimą su G. Paltrow, rašo perezhilton.com.   
„
„Gali būti su kažkuo, bet dėl savo asmeninių problemų negali to tinkamai įvertinti. Manau, kad gyvenime kiekvienam žmogui reikia tam tikru būdu palūžti. Manau, kad visi savo gyvenimuose patiria iššūkių, ar tai būtų meilė, pinigai, vaikai ar liga. Tikrai nereikia bėgti nuo tokių dalykų““, - kalbėjo Ch. Martinas.   

Kiek vėliau jis prasitarė, kada jų santuokoje viskas pradėjo keistis.

„„Nenoriu gyventi, bijodamas gyvenimo, meilės, atstūmimo, nesėkmės. Beveik prieš dvejus metus manyje prasidėjo tikra maišatis, nes nebegalėjau mėgautis tuo, ką sugebame daryti, negalėjau džiaugtis puikiais dalykais aplinkui, nes man tai tapo našta. Nenorėjau nieko nekaltinti ir troškau pokyčių““, - sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)