Dar visai neseniai pasaulį apskriejo intriguojančios vieno žinomiausių ir trokštamiausių futbolininkų Cristiano Ronaldo nuotraukos, kuriose jo ištreniruotą kūną dengia tik seksualūs apatiniai. Šios nuotraukos buvo skirtos pristatyti vardinę Cristiano Ronaldo apatinių rūbų ir kojinių kolekciją CR7.

Panašu, jog stilingieji C. Ronaldo kūriniai puošia ne tik jo, bet ir keleto kitų futbolo žvaigždžių kūnus. Cristiano kiekvienam Madrido „Real“ komandos nariui įteikė išankstinę intymią kalėdinę dovaną – po apatinių rūbų kolekcijos komplektą.

„Žaidėjai buvo labai patenkinti sulaukę mano dovanos. Jiems patiko ne tik kelnaitės, bet ir pakuotes puošiančios mano nuotraukos. Sakė, kad atrodau labai gerai“, – pasišaipydamas pats iš savęs dovanėlę draugams įteikęs komentavo C. Ronaldo.

Ar C. Ronaldo komandos draugai, dėvintys kolegos kurtus apatinius, atrodo taip pat „karštai“, kaip ir pats C. Ronaldo, kol kas žino tik vyrukų persirengimo kambario sienos, tačiau komandos draugų palaikymas ir teigiami vertinimai byloja, kad pastarieji pirmosiomis kalėdinėmis dovanomis liko išties patenkinti.

Gerų žodžių C. Ronaldo negailėjo jo kolegos – kylanti futbolo žvaigždė Garethas Bale, Fabio Coentrao, o Pepe tapo pirmuoju pasimatavusiu kolegos dovanotas apatines kelnaites.

„Aš jas užsimoviau iš karto, kai tik gavau iš Ronaldo. Vos tik apsivilkęs pasakiau jam, kad turės atsiųsti man jų daugiau“, – sakė Pepe.

Kartu su Cristiano Ronaldo kolekciją kūrė žinomas Niujorko dizaineris Richardas Chai. 2010 metais Amerikos mados dizaino tarybos (CFDA) „Metų dizaineriu“ drabužių vyrams kategorijoje pripažintas R. Chai anksčiau dirbo su tokiais prekių ženklais kaip „Marc Jacobs“, „Donna Karan“ ir „Armani Exchange“.

Cristiano Ronaldo
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)