Kaip rašo perezhilton.com, didžėjus turi ir savo nuogo nuotraukų bei video, kuriuos supirkinėja pornoleidiniai ir žiniasklaida, taigi C. Harrisas nutarė padaryti tam galą ir pasisamdė advokatą.

C. Harrisas buvo nufilmavęs save lytiškai santykiaujantį su įvairiomis moterimis.

Teisininkai turėtų sustabdyti nuogų nuotraukų ir vaizdo medžiagos pasirodymą viešumoje.

C. Harrisas buvo pasirinktas „Emporio Armani“ pavasario reklamos kampanijos veidu. Su fotoaparatu darbavosi fotografas Boo George'as. Anksčiau jam yra tekę fotografuoti kone nuogą Christiano Ronaldo ir Davidą Beckhamą, kai jiedu buvo „Armani“ veidais.

Nuotraukose tiesiog neįmanoma nepastebėti ištobulintų pilvo raumenų, apžėlusio veido ir iškilumų – visa tai taip primena D. Beckhamo „Armani“ reklamą.

Tačiau, kaip ir buvo galima tikėtis, apatinių reklamai išsirengęs dainininkas atsidūrė audringų diskusijų centre. Gerbėjai ėmė svarstyti, ar jo kelnaičių turinys - gamtos dovana, ar tiesiog nagingų dizainerių kūrinys specialiai šios fotosesijos įspūdžiui sustiprinti.

Kaip skelbia užsienio žiniasklaida, matę nešvankų C. Hariso archyvą dvejonių, ar jo kelnaičių turinys tikras, ar ne, nebeturi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)