Du kartus „Oskaro" apdovanojimą pelniusi aktorė C. Blanchett atskleidė, kad „daug kartų“ yra turėjusi romantinių ryšių su moterimis, rašo foxnews.com.

Romantinių ryšių tema pradėta aptarinėti, kai keturių vaikų motina C. Blanchett pradėjo diskutuoti apie artėjančią 1952 m. Patricios Highsmith romanu „The Price of Salt“ paremto filmo premjerą. Filmo veiksmas vyksta šeštojo dešimtmečio Niujorke, kur gyvena parduotuvėje dirbanti moteris (vaidmenį atlieka Rooney Mara), svajojanti apie geresnį gyvenimą ir įsimylinti vyresnę ištekėjusią moterį (vaidmenį atlieka C. Blanchett).

Kai C. Blanchett buvo paklausta, ar vaidmuo šiame filme – tai pirmas susidūrimas su homoseksualiais santykiais jos gyvenime, už dramaturgo Andrew Uptono ištekėjusi aktorė šypsodamasi atsakė klausimu į klausimą: „Filme ar realiame gyvenime?“.

Paklausta apie savo seksualinę patirtį, C. Blanchett patikino, kad nepasiduoda jokiems stereotipams.

„Man tai niekada nerūpėjo“, - sakė ji, lygindama save su heroje, kurios vaidmenį jai teko atlikti šiame filme. „Nemanau, kad Carol tai rūpėjo“, - patikino ji.

Pasakodama apie pasiruošimą naujam vaidmeniui aktorė patikino, kad perskaitė daug knygų „apie to laikotarpio mergaitišką meilę“
45-erių C. Blanchett taip pat pripažino, kad vengia naudotis paieškų sistema „Google“, kad perskaitytų apie ją skelbiamą informaciją, ir net vengia socialinio tinklo „Twitter“.

„Manau, kitaip man prireiktų reabilitacijos, nes tai kelia priklausomybę“, - mano ji.

Filmo, kuriame C. Blanchett atliko Carol vaidmenį, premjera įvyks gegužės 17 d. Kanų kino festivalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)