„Mes esame visiškai skirtingi, – naujienų portalui kalbėjo Larisa Luppian. – Yra labai sunku pakęsti jo pykčio protrūkių dėl menkiausio pretreksto: šaltibarščių, vištienos...“

Kitais metais Michailas ir Larisa būtų žymėję santykių 40-etį. Tiesa, ne santuokos, nes kartą pora jau skyrėsi, tačiau ne dėl pykčių, to reikėjo dėl gyvenamosios vietos keitimo subtilybių.

Pirmą kartą jiedu susituokė 1977 m., bet greitai išsiskyrė dėl formalumų. Nuo to laiko jie gyveno oficialiai nesusituokę.

„Išsiskyrėme dėl tam tikrų su buto keitimu susijusių aplinkybių. Norėjau perkelti mamą arčiau savęs, o tam reikėjo išsiskirti, išsiregistruoti ir vėl prisiregistruoti, – pasakojo M. Bojarskis. – Nemanau, kad žmonės gyvena kartu dėl spaudo pase. Taip išeina, kad mudu su žmona gyvenome susimetę.“

Po trisdešimties gyvenimo kartu metų pora vėl susituokė 2009 metais.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)