Su sprinto rungties olimpinio aukso medalio laimėtoju JAV modelis susipažino 2013-ųjų metų pabaigoje, atletams surengtame vakarėlyje. Nuo tada ji kartkartėmis susitinkanti su šiuo trisdešimtmečiu sportininku.

27-erių metų N. Dillard tvirtina, kad kol neperskaitė vieno interviu, nė neįtarė, kad U. Boltas ir Kasi Bennett – pora.

Komentuodama plačiai žiniasklaidoje nuskambėjusius pranešimus apie jo pasilinksminimus po Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių N. Dillard pasakė: „Spėju, kad jis įsitikinęs, jog gali sau tai leisti – juk yra greičiausias pasaulyje žmogus.“

Duodama interviu „The Sun“ modelis pridūrė: „Miega su atsitiktinėmis moterimis. Tikiuosi, saugosi.“

N. Dillard taip pat papasakojo apie pirmąjį susitikimą su U. Boltu. Pasak JAV modelio, sprinteris pasiūlęs prisijungti prie jo ir draugužės, su kuria atėjo į šventę, bet ji atsisakiusi.

„Tai buvo keistas ir įžūlus pasiūlymas“, – pareiškė N. Dillard laikraščio žurnalistui.

Aktorės karjeros siekianti moteris taip pat papasakojo, kad po kelių savaičių U. Boltas pakvietė ją į striptizo klubą. Jis apskritai buvo siautulingų pasilinksminimų mėgėjas.

„Aš jam patikau. Jis man taip pat patiko. Jautėme vienas kitam potraukį. Jis buvo labai aistringas. Aš buvau pirmoji mergina iš JAV, su kuria jis susitikinėjo“, – pasakoja N. Dillard.

Pasak JAV modelio, U. Boltas nesutvertas monogamiškiems santykiams. Ji mano, kad tada, kai susitikinėjo su ja, jis buvo užmezgęs santykius ir su dabartine drauge.

U. Bolto mergina K. Bennett:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)