Jiedu buvo susituokę ketverius metus. Per šį laikotarpį neteko vos dviejų dienų amžiaus savo kūdikio. Buvusi žmona mano, kad tai visam gyvenimui sukrėtė dainininką. M. Garcia sakė visaip mėginusi padėti tuometiniam vyrui atprasti nuo narkotikų, o kai jis sakė, kad nebevartoja, juo tikėjo.

„Kai prisimenu praeitį, suprantu, kad buvo dar kažkas. Tada to nemačiau, gal dėl to, kad nenorėjau matyti“, – sakė moteris.

Prince'as

Kaip rašo žiniasklaida, kai M. Garcia sužinojo, kad laukiasi sūnaus Amiiro, Prince‘ą išvežė į ligoninę dėl narkotikų perdozavimo. Vienas jo apsaugininkų rado jį ant grindų be sąmonės, apsivėmusį. Medikai plovė jam skrandį ir gaivino.

Beje, jiems dainininkas pasakė gėręs aspirino, o paskui – vyno, dievagojosi M. Garciai padaręs „kvailą klaidą“, kuri „daugiau nepasikartos‘. Ji patikėjo ir jie daugiau apie tai nekalbėjo, kol gyveno santuokoje.

Poros sūnus Amiiras (arabiškai tai reiškia „princas“) mirė būdamas vos dviejų dienų amžiaus nuo retos įgimtos ligos (jis gimė 1996 m. spalį).

Po Amiiro mirties M. Garcia teigia supratusi, kad jis turi bėdų dėl narkotikų, kai rado koridoriuje išpilto vyno, o vonioje privemta. Po sūnaus mirties dainininką apėmė depresija, 1996 m. gruodį jis atšaukė du koncertinio turo koncertus.

Prince'as

Po tragiškai pasibaigusio gimdymo moteriai buvo išrašyta stiprių raminamųjų, tad, kai ėmė dingti tabletės, ji manė, kad vyras jas slepia bijodamas, kad ji nenusižudytų. „Maniau, jis jas slepia, kad nieko blogo sau nepadaryčiau. Dabar, žvelgdama atgal, nebežinau, ką galvoti“, – teigė M. Garcia.

Praėjus dienai po Prince‘o mirties buvo ištirti jo namuose Minesotoje rasti vaistai. Tarp jų buvo tablečių, laikytų kitų preparatų buteliuke. Atlikus tyrimą paaiškėjo, kad jų sudėtyje buvo labai stipraus ir priklausomybę greitai sukeliančio preparato, kurs ir buvo atlikėjo mirties priežastis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)