Lygiai prieš dešimtmetį, 2007-aisiais, Amanda tapo penkta daugiausiai apmokama įžymybe iki 21-erių metų. Tokio įvertinimo mergina pasiekė dirbama „Nickelodeon“ kanale.

Aktorės karjerą dar 1999 metais pradėjusi Amanda (tuo metu jai tebuvo 13-a metų), jau 2002-aisiais įsiamžino kino juostoje „Melagių melagis“ (angl. „Big Fat Liar“), sulaukusioje pasaulinės šlovės.

Amanda Bynes anksčiau

Iki 2009-ųjų aktyviai kino ir televizijos pasaulyje dirbusi A. Bynes gali didžiuotis ne vienu apdovanojimu: už geriausią vaidybą, kaip mylimiausia aktorė vaikų apdovanojimuose ir panašiai. Tiesa, visas apdovanojimų statulėles ji žėrėsi vaikiškuose rinkimuose, iki rimtesnių apdovanojimų jos talento aidai nespėjo nuaidėti.

Jau 2012-aisiais metais, kai jai tebuvo 26, ji buvo pričiupta apsvaigusi ir prie vairo. Po metų jai teko kurį laiką gydytis prsichiatrų apsuptyje dėl mėginimo pakenkti sau. Tuo laikotarpiu nestabili merginos psichinė būklė buvo pastebima ir socialiniuose tinkluose.

Amanda Bynes

Prieš metus, kai Amanda šventė 30-ąjį jubiliejų, jos artimieji leidiniui „People“ kalbėjo, jog ji laikosi puikiai: „Ji laiminga, sveika ir planuoja savo ateitį“.

Beje, paauglystėje aktore ir televizijos laidų vedėja dirbusi A. Bynes jau kurį laiką bando žengti pirmuosius žingsnius mados pasaulyje, tačiau iki šiol dideliais pasiekimais pasigirti negali.

Amanda anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)