Tačiau šios nepatrauklios aplinkybės rusų primadonai nebuvo kliūtis – ji įsimylėjo saldžiabalsį blondiną iš periferijos. Ir praktiškai iš karto suartėjo, rašo dni.ru.

Pats S. Čelobanovas taip atsimena pažinties vakarą: „Pamenu, pabudau su vienu batu ant nedidelės sofutės. Veidas – išteptas lūpų dažais. Nebuvau tikras, kad lūpų dažai – Allos, ten buvo dar viena moteris.

Dar pamenu, kad gausiai aplaistėme pažintį. Viskas prasidėjo nuo konjako. Paskui mes su Alla intymiai šokome, kiek daugiau nei derėtų glaudėmės vienas prie kito.“

Anot S. Čelobanovo, iš pradžių jis galvojo tik apie kūrybinį bendradarbiavimą su A. Pugačiova: „Nebuvo meilės, tiesiog išgirdusi mano muzikinę kūrybą, ji pasiūlė kartu padirbėti. Bet kažkaip palaipsniui, nepastebimai man ir jai, gyvenimas suguldė mus į lovą.“

Pasirodo, A. Pugačiova mokėdavo S. Čelobanovui po 500–600 dolerių už koncertą, parinkdavo jam drabužius, nupirko trijų kambarių butą Maskvoje.

Beje, tuometinė S. Čelobanovo žmona apie jų ryšį žinojo, tačiau neprieštaravo. Jos tarsi pasidalino vyru. „Alla jai skambindavo ir sakydavo: „Nesijaudink, jis su manim – gastrolėse, viskas gerai“, – pasakojo muzikantas.

Anot dainininko, jis turėjo visus šansus tapti dar vienu A. Pugačiovos vyru.

„Nebeatsimenu, kur jai pasipiršau – bankete ar lovoje. Pasipiršau, bet nevedžiau. Ji man pasakė – iš pradžių išsigydyk nuo „pomėgio“, tada pažiūrėsime, padėjo man gydytis, vežiojo pas visokius hipnotizuotojus. Bet jie sakė, kad manęs neįmanoma paveikti“, – sakė S. Čelobanovas interviu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)