Crisas papasakojo, kaip pasikeitė gyvenimas po vestuvių su J. Lopez. Panašu, kad jam tai buvo didelis sukrėtimas.

Jennifer Lopez ir Chrisas Juddas 2001 metais

Jis teigė: „Labai sunku. Nelieka privatumo. Nebesi normalus žmogus. Mūsų vestuvės buvo cirkas. Manau, sulaikė kelis žmones, bandžiusius perlipti pro kalną ir prasmukti. Mes netgi išsinuomojome oro erdvę. Sunku būti dėmesio centre. Tarsi su tuo sutinki, suprantate? Reikia su tuo susitaikyti, tai priimti. Kai nustoji kovoti, viskas aprimsta. Jei stengiesi išsaugoti privatumą, tai varo iš proto, todėl žmonės ir palūžta“.

Jennifer Lopez ir Crisas Juddas

Tiesa, jis pabrėžė, kad ne dėl B. Afflecko nutrūko jo ir J. Lopez santuoka: „Bet tai nesusiję su mūsų santykiais. Deja, jie tiesiog nesusiklostė.

Nors pora ir išsiskyrė, o J. Lopez ėmė susitikinėti su B. Afflecku, Crisas nelaiko pykčio. Paklaustas, kodėl, jo nuomone, visi Jennifer santykiai nutrūkdavo, jis nežinojo, ką atsakyti.

Tiesa, jis išsakė savo požiūrį: „Be abejonių, ji fantastiškai atrodo. Meluotų tas, kas sakytų, kad ji neatrodo puikiai. Tačiau negaliu atsakyti, kodėl jos santykiai nutrūksta. Manau, tiesiog nesusiklosto. Esmė – ar nori stengtis dėl jų, ar ne.“

Crisas Juddas - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)