27 metų J.Morrisonas buvo rastas negyvas 1971 metų liepą savo apartamentų Paryžiuje vonioje, tačiau palaikų tyrimas nebuvo atliktas.

M.Faithfull sakė britų muzikos žurnalui „Mojo“, kad jos tuometis vaikinas Jeanas de Breteuil’us, kuris buvo žinomas heroino prekeivis, palaikęs ryšius su garsenybėmis, netyčia nulėmė J.Morrisono mirtį, parūpinęs jam per stiprių narkotikų.

Dainininkė pasakojo, kad jiedu tuo metu buvo atvykę į Paryžių, o J. de Breteuil'us užsiminė turintis apsilankyti J.Morrisono apartamentuose, kuriuose jis gyveno su savo mergina Pamela Courson.

Tuo metu M.Faithfull liko viešbutyje.

„Aš intuityviai nujaučiau bėdą, – M.Faithfull sakė žurnalui, – Pagalvojau, kad išgersiu tuinalio (barbitūratų) ir atsijungsiu.“

Ji pridūrė: „Na, o jis nuvyko susitikti su Jimu Morrisonu ir jį nužudė. Noriu pasakyti, jog esu tikra, kad tai buvo nelaimingas atsitikimas. Vargšelis... Heroinas buvo per stiprus? – Taip. Ir jis mirė.“

„Aš nieko apie tai nežinojau. Bet kokiu atveju, visi, susiję su to vargšo vaikino mirtimi, dabar yra mirę. Išskyrus mane“, – teigė M.Faithfull.

Pats J.de Breteuil'us buvo rastas negyvas Maroke, praėjus kelioms savaitėms po J.Morrisono mirties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)