Skelbiama, kad atlikėja labai laukia 12 minučių trukmės pasirodymo Naujajame Orleane esančiame „Mercedes Benz Superdome“, kur telpa 75 tūkst. žiūrovų.

Be to, renginys bus rodomas ir per televiziją. Praeitais metais Madonnos pasirodymą „Super Bowl“ vien Amerikoje žiūrėjo 114 mln. žmonių.

„Super Bowl“ organizatoriai skelbia, jog ketina padengti tik pasirodymo išlaidas. Manoma, jog jos gali siekti iki 600 tūkst. dolerių (1,541 mln. Lt) ar net daugiau.

Praeitų metų Madonnos pasirodymas per didžiąją pertrauką kainavo apie 1 mln. dolerių (2,57 mln. Lt).

Praeitą savaitę buvo patvirtinta, jog prie Beyonce varžybų pertraukos metu ant scenos prisijungs ir kitos grupės „Destiny‘s Child“ narės. Skelbiama, kad merginų trio atliks tris dainas – „Bills, Bills, Bills“, „Survivor“ ir naują kūrinį „Nuclear“.

Tačiau viena iš grupės narių Michelle Williams pareiškė: „Tai dar nepatvirtinta. Tik gandai. Būsiu miuzikle „Fela“. Nesinori žmonių nuvilti, bet tai netiesa“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)