Praėjusį mėnesį Kate gulėjo ligoninėje dėl itin stipraus nėščiosios pykinimo, tarp kurio simptomų yra ilgi šleikštulio ir vėmimo priepuoliai.

Į ligoninę kunigaikštienė buvo paguldyta gruodžio 3 dieną ir tai privertė rūmus paskelbti, kad ji laukiasi, nors nėštumas buvo dar labai ankstyvos stadijos.

Dėl susirūpinimo sveikata gimtadienio valgiaraštyje alkoholio ir tokių patiekalų kaip paštetai, riebios žuvys bei egzotiškų gyvūnų mėsa tikriausiai nebus.

Po išėjimo iš ligoninės Kate pirmą kartą viešai pasirodė gruodžio 16 dieną, kai per ceremoniją Londone įteikė dviratininkui Bradley Wigginsui prestižinį BBC "Metų sporto asmenybės" apdovanojimą.

Britų vyriausybė šiuo metu stumia įstatymo projektą, kuriuo bus užbaigtas vyriausiojo sūnaus teisės principo galiojimas kalbant apie sosto paveldėjimą. Tai reikš, kad pirmasis Williamo ir Kate vaikas paveldės sostą nepriklausomai nuo jo lyties.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)