Škotiškų šaknų turintis Thomas gimė Londone. Gegužės 16-ąją švęs 27-ąjį gimtadienį.

Beje, legendinėje istorijoje su juo įsiamžinęs Hughas Grantas – giminaitis iš mamos pusės. Thomo prosenelė Barbara ir H. Granto močiutė buvo seserys.

Beje, vaidmuo dramoje „Tegyvuoja meilė“ buvo vos antras jo pasirodymas kino ekrane. Tuo metu jam tebuvo dvylika.

Thomas Brodie-Sangsteris

Per šį laiką jis spėjo savo talentu pamaloninti dešimčių filmų žiūrovus, kone žymiausi jo vaidmenys yra filmuose „Tristanas ir Izolda“, „Paskutinis legionas“, „Albatross“, „Žvaigždžių karai: galia nubunda“. Jį taip pat galima pamatyti ir legendiniame televizijos seriale „Sostų žaidimai“.

Šlove ir svaiginančia karjera galintis didžiuotis Thomas užsienio portalui Gurl.com yra pasakojęs, kad tarp draugų yra tylus ir užsisklendęs: „Esu tylus ir drovus. Esu bendraujantis, tačiau tai darau tyliai net per vakarėlius“.

O įdomu tai, kad šis drovus vaikinas dėl vaidmens net išmoko groti bosine gitara... Kaire ranka. Ir šiuo metu jis kartais groja grupėje, kurioje solistė – jo mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)