Vis tik matyti, kad filmo „Patriotų diena“ žvaigždė buvo atsipalaidavęs, apimtas atostogų nuotaikos. Tai atspindėjo ir žaismingi paplūdimio šortai, kuriuos jis kasdien rinkosi vis kitus.

M. Wahlbergas vaikštinėjo vienas, veikiausiai džiaugdamasis reta proga pabūti atskirai nuo savo gausios šeimos.

Jie su žmona Rhea turi keturis vaikus: Ella (13 m.), Michaelą (10 m.), Brendaną (8 m.) ir Grace (6 m.).

Tiesa, aktorius neilgai džiaugėsi vienuma – jį greitai pastebėjo gerbėjai. Tačiau M. Wahlbergas nepradėjo slapstytis, o mielai jiems spaudė ranką ir netgi papozavo nuotraukoms.

Kino žvaigždė į Barbadosą išvyko neilgam, mat šiuo metu vyksta naujausios jo juostos „Patriotų diena“ premjeros (į Lietuvos didžiuosius ekranus atkeliauja jau sausio 6 dieną). Filmas sukurtas pagal 2013 m. tragiškus Bostono maratono įvykius, o M. Wahlbergas suvaidino pareigūną, dalyvavusį kruviname išpuolyje.

Filmo anonsas:

Tiesa, neseniai pasirodė ir filmo „Transformeriai: Paskutinis riteris“ („Transformers: The Last Knight“) anonsas. Šis filmas bus rodomas kino teatruose nuo birželio.

Anonsą galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)