Į Londoną skubiai vyko visoje Didžiojoje Britanijoje esančių karališkųjų rezidencijų personalas. Nors tokio neeilinio susirinkimo priežastis ir neskelbiama, tiek Londone, tiek už jo ribų netyla pačios įvairiausios kalbos.

Manoma, jog netrukus karališkoji šeima pasauliui ketina paskelbti itin svarbią žinią.

„Nors tokie susirinkimai rengiami reguliariai, šį kartą labai neįprastas jo laikas – 11 valanda. Gali būti, kad buvo išplatinta svarbi žinia. Šiuo metu tikrąją situaciją žino tik karališkosios šeimos artimiausieji“, – „The Daily Mail“ sakė vienas šaltinis.

Trečiadienį karalienė Elžbieta II buvo nufotografuota atvykstanti į Bakingamo rūmus, kur susitiko su šalies ministre pirmininke Theresa May.

Susitikimas buvo skirtas paleisti parlamentą prieš pirmalaikius visuotinius rinkimus. Princas Philipas trečiadienį taip pat vykdė savo karališkąsias pareigas – jis dalyvavo su kriketo sportu susijusiame renginyje.

Kiek vėliau BBC pranešė, jog susirinkimas surengtas ne dėl karalienės ar jos vyro sveikatos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)