Beyonce Knowles

Nusikaltimo vieta: 2011 metų lapkričio „Harper`s Bazaar“ viršelis.

Sveikas, tarpe tarp šlaunų! Kas nutiko raumeningoms Beyonce kojoms?! Šis smarkiai „pagražintas“ viršelis su dainininke nėra toks seksualus, koks turėtų būti.

Beyonce knowles

Kristen Stewart

Nusikaltimo vieta: 2011 metų lapkričio „Glamour“ viršelis.

Koks neapdairus darbas! Kristen Sewart viršelyje atrodytų nepriekaištingai, jei ne kairysis dilbis, kurio fotografijoje... trūksta.

Kristen Stewart

Kate Winslet

Nusikaltimo vieta: 2003 metų vasario britiškojo žurnalo GQ viršelis.

Kur dingo Kate Winslet apvalumai? Sužinojusi, kad žurnalas ištirpdė kelis colius nuo jos kojų, aktorė pareiškė: „Nuotraukos retušuojamos be saiko. Aš taip neatrodau ir, kas svarbiausia, nenoriu taip atrodyti“.

Kate Winslet

Kelly Clarkson

Nusikaltimo vieta: 2009 metų rugsėjo žurnalo „Self“ viršelis.

Žurnalo puslapiuose dainininkė pasakoja, jog yra patenkinta savo figūra ir šokinėjančiu svoriu. Tačiau viršelyje ji pasirodo po skaitmeninės dietos, kuri suteikė jai žymiai lieknesnę išvaizdą negu tikrovėje.

Kelly Clarkson

Demi Moore

Nusikaltimo vieta: 2009 metų gruodžio žurnalo W viršelis.

Demi Moore neigė, kad ši nuotrauka buvo apdorota kompiuterinėmis programomis, tačiau vaizdas liudija ką kita. Pakanka žvilgterėti į nurėžtą kairįjį klubą, kurio viršus yra lieknesnis už šlaunis!

Demi Moore

Melissa McCarthy

Nusikaltimo vieta: filmo „The Heat“ („Karštis“) plakatas Didžiojoje Britanijoje.

Tai neįtikėtinai susitraukusios galvos atvejis! Melissa McCarthy, pasirodanti šalia Sandros Bullock, buvo taip smarkiai apdorota, jog yra beveik neatpažįstama.

Melissa Mccarthy

Princas Williamas

Nusikaltimo vieta: 2010 metų vasario 22 dienos „Hello!“ viršelis.

Šiandien su plaukais, rytoj be jų! Atrodo, kad savaitraštis ant praplikusio princo galvos priaugino papildomų plaukų. Dėl kažkokių priežasčių jie taip pat juodai nudažė jo šviesiai raudonus plaukus.

Princas Williamas

Ali Larter

Nusikaltimo vieta: 2010 metų rugpjūčio „Lucky“ viršelis.

„The Heroes“ („Didvyrių“) aktorė yra liekna, daili moteris, tačiau šios neįtikėtinai plonos kojos atrodo taip, tarsi priklausytų 10 – 12 metų mergaitei.

Ali Larter

Sarah Jessica Parker

Nusikaltimo vieta: 2013 metų kovo Kinijos „Harper`s Bazaar“ viršelis.

Kinų žurnalas, regis, atliko Sarah Jessicai Parker nepageidaujamą plastinę veido operaciją, dėl kurios aktorė viršelyje atrodo vargiai atpažįstama.

Sarah Jessica Parker

Tina Fey

Nusikaltimo vieta: 2010 metų kovo „Vogue“ viršelis.

Fizinės kūno klaidos ir „Vogue“ nežengia koja kojon, bet skaitmeninėmis priemonėmis ištrynus randą kairiojoje aktorės veido pusėje, ji atrodo itin nenatūraliai.

Tina Fey

Andy Roddickas

Nusikaltimo vieta: 2007 metų birželio / liepos žurnalo „Men`s Fitness“ viršelis.

Andy Roddickas pastebėjo šį žurnalo numerį oro uoste ir, jo teigimu, „turėjo įsižiūrėti papildomai“. „Mažai težinojau, kad turiu 22 colių raumenis ir išnykstančią įgimtą žymę ant dešiniosios rankos“, - sakė jis apie savo naujuosius milžiniškus bicepsus.

Andy Roddickas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)