“Komentuoti yra pernelyg sudėtinga. Tai ne man. Aš noriu būti taksi vairuotoju. Iš taško A į tašką B galėčiau nulėkti gana greitai, todėl per dieną galėčiau užsidirbti nemažai pinigų!”, - sakė jis laikraščiui “The Sun”.

L. Hamiltonas, kuris neseniai atnaujino savo santykius su buvusia “Pussycat Doll” nare Nicole Scherzinger, pasakojo, kad meistriškų vairavimo įgūdžių išmoko nuo aštuonerių metų pradėjęs važinėtis kartingais.

“Štai nuo ko viskas prasidėjo. Kartingų lenktynės yra vienas mieliausių mano prisiminimų. Čia išmokau visų vairavimo gudrybių”, - teigė jis laikraščiui “Sydney Morning Herald”.

L. Hamiltonas šiuo metu vieši Australijoje, kur vyks “Didžiojo prizo” lenkynės. Šioje šalyje jis taip pat planuoja paplaukioti banglente.

“Man čia patinka. Man čia absoliučiai patinka. Oras fantastiškas. Mane žavi australų gyvenimo būdas”, - pridūrė jis.

“Čia visi plaukioja banglentėmis. Aš banglente pradėjau plaukioti tik pernai Havajuose, todėl norėčiau šiek tiek paplaukioti ir čia, Sidnėjuje, taip pat pažaisti golfą. Jie čia turi labai gerų golfo laukų”, - sakė L. Hamiltonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją