34-erių Snowflake pabrėžė savo panašumą į B. Spears pasipuošusi apdaru, itin primenančiu pastarosios dėvėtą drabužį „Toxic“ vaizdo klipe.

Iš Budapešto kilusi dainininkė papasakojo tikinti, kad svoris jai padės išpopuliarėti ir susilaukti pripažinimo, rašo mirror.co.uk. Maža to, Snowflake patikino neabejojanti, kad po kurio laiko ji taps tokia pat populiari kaip Lady Gaga ir Katy Perry.

Dainininkė Snowflake

„Manau, kad esu panaši į Britney, jei ši būtų susilaukusi penkiolikos vaikų“, - patikino siuvėjos profesiją įgijusi Snowflake.

„Šou versle visų kūnai yra tobuli, nuotraukos koreguojamos, kad atrodytų nepriekaištingai, bet jos neatspindi realybės“, - teigė ji.

„Manau, kad esu kitokia, o tai, kad esu stambi, man padės, nes šiais laikais išsiskirti iš tikrųjų yra labai sunku“, - mano Snowflake.

Dainininkė Snowflake

„Naudinga, jei turi išskirtinių bruožų, nes tada žmonės tave įsimena“, - neabejojo ji.

Savo apkūnumo neslepiančią dainininkę prodiuseris pamatė atrankoje į vengrų kūrėjų komediją, tačiau ji gavo pastabų dėl dainavimo ir anglų kalbos žinių trūkumo.

Dainininkė Snowflake

Galiausiai jai vis dėlto pavyko pasirašyti sutartį su „Drastique Records“, jos atliekamų dainų galima pasiklausyti „iTunes“, „Spotify“, „Amazon“ ir „Youtube“ svetainėse.

„Prodiuseriui patiko tai, kaip aš judu, todėl pažadėjo susisiekti, nes galiu tapti pasauline sensacija“, - džiaugsmo neslėpė Snowflake.

Dainininkė Snowflake

„Be to, jis man surado dainavimo mokytoją, dabar dainuoju daug geriau, nors vis dar turiu pagerinti anglų kalbos žinias“, - sakė ji.

Kadangi Snowflake prastai moka anglų kalbą, dainų tekstus jai tenka mokytis atmintinai.

„Naujos dainos pagrindinė mintis – mano pakvaišusi fantazija sumedžioti slaptą meilę“, - pasakojo ji.

Dainininkė Snowflake

„Mėgaujuosi kiekviena proceso akimirka“, - tikino Snowflake. Po pristatyto naujos dainos vaizdo klipo dainininkė tikina sulaukianti daugybės gerbėjų atsiliepimų.

„Sulaukiu keistų elektroninių laiškų. Daugybė siūlymų susituokti, kelių keistuolių laiškai ir labai daug mielų vaikinų ir merginų atsiliepimų“, - pasakojo ji. „Vis dėlto taip pat sulaukiau šlykščių ir žiaurių komentarų, tačiau suprantu, kad kai ką galiu šokiruoti“, - neabejojo ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)