Kalbėdamas „Fox“ televizijos laidoje „The Real“ jis pasakė, kad Bobbi Kristina ko gero būtų likusi gyva, jei kelias dienas iki jos mirties jis būtų buvęs su ja.

„Jei būčiau buvęs su ja dvi dienas iki nelaimės, gal viskas nebūtų taip pakrypę“, – pasakė jis.

Bobbi Kristina mirė liepos mėnesį slaugos ligoninėje. Sausio 31 dieną dainininkė buvo rasta be sąmonės gulinti savo namų vonioje Džordžijoje. Gydytojai jai sukėlė dirbtinę komą, kurioje ji pragulėjo kelis mėnesius, o balandžio mėnesį jos močiutė Cissy Houston paskelbė, kad nors Bobbi Kristina jau nebe komoje, jos smegenys pažeistos negrįžtamai ir ji taip ir neatgavo sąmonės.

Laidoje sėdėdamas šalia savo žmonos Alicios Etheredge, B. Brownas pasakė, kad Bobbi Kristina mirė, kad galėtų būti su savo mama danguje.

„Šešis mėnesius mes meldėmės ir tikėjomės geriausio, bet jei Dievas tave pasišaukia, reiškia, jau laikas, ir esu tikras, kad jos motina taip pat norėjo, kad dukra ateitų pas ją, – pasakė jis kikendamas. – Jai buvo nejauku vienai, ir manau, ji pasikvietė mano dukrą pas save.“

Bobbi Kristina mirė panašiai kaip ir jos motina – jos abi buvo rastos gulinčios veidu žemyn vonioje, tik W. Houston mirė iškart.

W. Houston mirė Beverli Hilso viešbučio vonioje prieš pat 2012 m. „Grammy“ apdovanojimus.

Ištyrus paaiškėjo, kad W. Houtson sirgo širdies liga, be to, jos organizme buvo rasta kokaino, bet oficiali mirties priežastis nurodyta „atsitiktinai nuskendo vonioje“.

Oficiali Bobbi Kristinos mirtis kol kas nenustatyta. Policija vis dar tiria aplinkybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)