„RIA Novosti“ skelbia, jog avarija įvyko, kai automobilis „Land Rover“ išvažiavo iš šalutinio kelio ir trenkėsi į balerinos mašiną. „A. Voločkova važiavo BMW. Iš šalutinio kelio išvažiavo automobilis „Land Rover“ ir trenkėsi į BMW“, - teigia policijos atstovai.

Nuo smūgio džipas apvirto. Automobilio, kuriuo važiavo balerina, vairuotojas laiku sureagavo ir paspaudė stabdžius. A. Voločkova įsitikinusi, jog būtent tai ir išgelbėjo jai gyvybę. Socialiniame tinkle „Twitter“ balerina teigia: „Žmonės, mes pakeliui į Gelendžiką į avariją patekom... Didelis skausmas...“. Po kelių valandų balerina tinklaraštyje parašė, jog „šiandien įvyks paskutinis koncertinio turo prie Juodosios jūros pasirodymas“.

„Patyrėme didelį šoką. Vis dar negaliu atsigauti. Važiavome iš Anapos. Ant užpakalinės sėdynės aš miegojau. Pabudau nuo stipraus smūgio ir veriančio skausmo. Supratau, kad patekome į avariją. Labai išsigandau. Iš mašinos pradėjo rūkti dūmai. Skubiai išlipome lauk. Šokas. Visas mano veidas buvo apsipylęs krauju. Mano scenos partneris Rinaras Arifulinas taip pat labai sunkiai nukentėjo. Jis, kaip ir aš, susižeidė galvą, rankas, kojas. Incidentas įvyko sankryžoje prie autobuso stotelės. Džipo vairuotojas buvo neteisus – jis mūsų mašinos nepastebėjo. Ačiū dievui, visi likome gyvi“, - pasakoja garsioji balerina.

Anastasija Voločkova avarijos vietoje (Twitter nuotr.)

Gelendžiko medikai susiuvo balerinai žaizdą kaktoje.

„Labai nemaloni procedūra. Tačiau to išvengti nebuvo įmanoma – medikai sakė, jog jeigu nesusiūs žaizdos, gali visam gyvenimui likti randas. Šiaip gyvenime esu drąsi, mane palaužti labai sunku, tačiau šį kartą labai išsigandau... Apmaudu, nes labai laukiau susitikimo su žiūrovais. O viskas įvyko iki pasirodymo likus kelioms valandoms. Nusprendėme koncerto neatšaukti. Tačiau šokti negalėjau. Teko publikos atsiprašyti. Pasirodymas įvyko tik dėl profesionalios komandos, dirbančios su manimi. Tą dieną, birželio 23-ąją, prisiminsiu kaip antrąją savo gimimo dieną...“, - baleriną cituoja „Komsomolskaja Pravda“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)