26 metų Olivia Wilde nebuvo nominuota, tačiau ji įteikė apdovanojimą. Aktorė atrodė stulbinančiai vilkėdama žemę siekiančią tamsiai žalią blizgančią „Gucci“ suknelę. Įvaizdžiui išbaigtumo suteikė paryškintos akys ir puiki šukuosena.

Olivia Wilde

O štai nominantė Kerry Washington („Scandal“) pasirinko jūros putos žalumo suknelę ir liemenę, kurią sukūrė „Balenciaga“. Geriausios serialų aktorės kategorijoje ji pralaimėjo Robin Wright iš „House of Cards“. 36 metų kūdikio besilaukianti aktorė, atvykusi į apdovanojimų ceremoniją, visus apdalino šypsena ir nuolat ranka lietė savo apvalų pilvuką.

Kerry Washington

Meile gėlėms garsėjanti Drew Barrymore nieko nenustebino – ji pasirinko akį patraukiančią gėlėtą Monique Lhuillier suknelę, kuri jos figūros ypatumus veikiau slėpė, nei išryškino. Aktorė laukiasi antrojo kūdikio su sutuoktiniu Willu Kopelmanu, su kuriuo jau augina 14 mėnesių dukrelę Olive. Populiarumu ant raudonojo kilimo skųstis ji negalėtų, mat čia ją susistabdė pakalbėti ir Jessica Chastain, ir Jennifer Lawrence. Vėliau ji įteikė vieną apdovanojimų, o po ceremonijos sustojo suvalgyti picos.

Drew Barrymore

Šių metų „Auksinių gaublių“ ceremonijos raudonuoju kilimu žengė ir daugiau nėštukių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)